قیمت طراحی سایت

قیمت طراحی سایت و عوامل تاثیر گذار بر روی قیمت


هزینه ی طراحی سایت، جزو مهمترین فاکتورهایی است که مشتریان به هنگام انتخاب یک شرکت طراحی سایت، به آن توجه می کنند. نه تنها در طراحی سایت، بلکه در تمامی پروژه ها، بودجه و هزینه ای که در نظر گرفته می شود، محدود است. بنابراین در تصمیماتی که افراد می گیرند، قیمت بسیار تاثیر گذار است.

در طراحی وب سایت، قیمت ها و تعرفه های مختلفی وجود دارد. هر شرکت طراح سایت، با توجه به شاخص های خود، قیمت طراحی وب سایت را تعیین می کند.

اما در بازار خدمات وب، با قیمت های گاها خیلی بالا یا خیلی پایین، ملاک شما برای بهترین قیمت طراحی سایت وب سایت باید چه چیزی باشد؟ ما در ادامه سعی کرده ایم به این سوال شما پاسخ دهیم. پس همراه ما باشید

عوامل تاثیر گذار بر قیمت طراحی وب سایت

نوع کد نویسی وب سایت

تاثیرگذار ترین عامل در تعیین قیمت طراحی سایت، نوع تکنولوژی طراحی سایت است. برای مثال طراحی سایت با وردپرس به دلیل آنکه یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) آماده است، بسیار کمتر از حالتی است که به صورت اختصاصی برای شما برنامه نویسی شود. همچنین در میان زبان های برنامه نویسی، زبان های جدیدتر، قیمت بالاتری دارند.

تعداد صفحات سایت

منظور از تعداد صفحات سایت، صفحاتی است که به لحاظ دیزاین و ساختار با یکدیگر متفاوت هستند. برای مثال صفحات داخلی بخش بلاگ سایت می تواند نامحدود باشد و این بخش تنها یکبار پیاده سازی می شود. اما اگر شما بخواهید یک بخش دیگر با دیزاین متفاوت ایجاد کنید مانند گالری تصاویر، این مورد باعث افزایش هزینه پروژه طراحی سایت شما می شود.

نوع کارکرد وب سایت 

کارکرد اصلی سایت شما دقیقا چه چیزی است؟ اگر قرار هست وبسایت شما یک فروشگاه آنلاین باشد که 0 تا 100 فرایند سفارش و پرداخت آنلاین در آن انجام می شود، این نوع سایت قطعا هزینه ی بیشتری نسبت به یک سایت دارد که تنها به جهت معرفی خدمات و محصولات یک برند طراحی شده است.

گرافیک وب سایت

در پروژه های طراحی وب سایتی که کارفرما مایل به طراحی گرافیکی اختصاصی است، هزینه پروژه به نسبت حالتی که از تم های آماده ی گرافیکی استفاده می شود، بیشتر خواهد شد.

دامنه وب سایت

دامنه وب سایت شما، مانند نشانی و یا آدرس پستی دفتر کار شماست. دامنه های پسوند .ir برای کسب و کارهای فعال در ایران استفاده می شود و دامنه با پسوند .com یک دامنه ی بین المللی است که تمامی بیزینس های بین المللی می توانند از آن استفاده کنند. سایر دامنه های دیگر نیز مانند .net, .info, .org,… وجود دارند که بنا بر نوع کاربردشان مورد استفاده قرار می گیرند. 

به طور میانگین برای دریافت دامنه ی مورد نظر خود باید هزینه ی 6 هزار تومان تا 1 میلیون تومان سالیانه در نظر داشته باشید. همچنین اگر دامنه ای که مد نظر دارید، گرفته شده است، احتمالا مجبور خواهید شد دامنه ی مورد نظر را بالاتر از ارزش واقعی آن خریداری کنید و یا نام دامنه را تغییر دهید.

هاست

اگر دامنه ی سایت، مانند آدرس شرکت شما باشد، هاست (Host) را می توان به برقی که شرکت از آن برای روشنایی و سایر فعالیت ها استفاده می کند، تشبیه کرد. در واقع این هاست یا همان فضای میزبانی سایت شما است که به سایت شما قدرت می بخشد و سایت را در دسترس کاربران آنلاین قرار می دهد. هزینه های هاست نیز با توجه به اینکه چه پلنی را از چه شرکتی خریداری می کنید، بسیار متفاوت است. اما به طور کلی برای یک سایت شرکتی که ترافیک خیلی بالایی هم ندارد، می توان از هاست اشتراکی استفاده کرد. 

در هاست اشتراکی، یک سرور بین چند وب سایت تقسیم می شود، در نتیجه منابع آن مانند پهنای باند و فضای هاست هم محدود می شود، اما برای یک وب سایت کوچیک می تواند بسیار خوب عمل کند. هزینه هاست اشتراکی سالیانه محاسبه می شود. همچنین اگر هاست سایت به درستی کار نکند می توانید با هماهنگی بخش پشتیبانی سایت، از هاست جدید استفاده کنید.

SSL وب سایت

SSL (مخفف شده: Secure Socket Layer) به معنای لایه اتصال امن است که از اطلاعات موجود بر روی وب سایت و کاربرانتان محافظت می کند. با اینکه داشتن اس اس ال برای سایت یک اقدام اختیاری است، اما امروزه اکثر کسب و کارها وب سایت خود را با این گواهی، امن نگه می دارند. چرا که با داشتن SSL از اطلاعات و هویت مشتریان شما محافظت شده و این موضوع در نهایت به اعتبار بیشتر برای برند تجاری شما منجر می شود.

برخی شرکت های هاستینگ گواهی SSL را به طور رایگان برای شما فعال می کنند اما در برخی موارد باید هزینه سالیانه ای برای آن پرداخت کنید.

قیمت طراحی سایت با وردپرس (WordPress)

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) متن باز و رایگان است. مزیت بزرگ وردپرس این است که می توان حتی بدون یک خط کدنویسی، وب سایت مورد نظر خود را راه اندازی کنید. اما راه اندازی سایت با وردپرس نیاز به آموزش دارد که با یادگیری آن میتوانید سایت وردپرسی خود را راه اندازی کنید. 

همچنین اگر زمان کافی برای طراحی سایت با وردپرس را ندارید می توانید این کار را به یک فرد یا شرکت طراحی سایت بسپارید. قیمت طراحی سایت وردپرس توسط شرکت ها و اشخاص مختلف متفاوت است، اما می توان گفت به طور میانگین از 1 میلیون تا 20 میلیون تومان در بازار ایران می باشد.

قیمت طراحی سایت اختصاصی

قیمت طراحی وب سایت به صورت اختصاصی کاملا به امکانات درخواستی شما و نوع گرافیک و تکنولوژی به کار برده شده در طراحی سایت بستگی دارد. همچنین شرکت های مختلف برنامه نویسی نیز تعرفه های متفاوتی برای طراحی سایت اختصاصی یا همان سفارشی دارند. برای اطلاع از تعرفه طراحی سایت سفارشی خود در آنیز وب می توانید با کارشناسان ما از طریق تماس در ارتباط باشید.


مزایا طراحی سایت اختصاصی

قیمت طراحی وب سایت فروشگاهی

فروشگاه اینترنتی این روز ها به یک پلتفرم بسیار محبوب تبدیل شده است. دلیل آن هم تغییر رفتار و عادات خرید افراد است که بیشتر به سمت خرید اینترنتی سوق پیدا کرده است. شما می توانید برای طراحی وبسایت فروشگاهی خود نیز از دو حالت کلی استفاده کنید. حالت اول طراحی سایت فروشگاهی با CMS هایی مانند ووکامرس یا پرستا شاپ است. حالت دوم استفاده از فروشگاه های اینترنتی است که به صورت اختصاصی کد نویسی شده اند. امنیت و توسعه پذیر وب سایت های اختصاصی فروشگاهی بالاتر است، اما اگر کسب و کار کوچکی دارید که بودجه ی راه اندازی فروشگاه آنلاینش محدود است، طراحی سایت فروشگاهی با CMS برای شما مناسب تر خواهد بود. 

خواندن این مقاله را از دست ندهید:  مهم ترین مزایا طراحی فروشگاهی اینترنتی

امتیاز 4.9
از 5
1747 رای

نظرات

ارسال نظر

    • مردم و لبخندها
      حیوانات و طبیعت
      غذا و نوشیدنی
      فعالیت‌ها
      سفر و مکان
      اشیاء
      نمادها
      پرچم‌ها
عکس خوانده نمی‌شود
ارتباط با آنیز وب

جهت ارتباط با کارشناس فنی یا فروش و ارسال داکیومنت پروژه و دریافت مشاوره رایگان از طریق روش های زیر با ما ارتباط داشته باشید.

ارتباط با ما