15 مرحله کاربردی برای بررسی سئو سایت

بررسی سئو سایت

در این مقاله قصد داریم به شما نحوه بررسی سئو سایت را آموزش دهیم. اجرای این مراحل باعث می‌شود میزان ترافیک طبیعی سایتتان از گوگل نسبت به قبل رشد داشته باشد؛ البته به شرطی که تمام مراحل را با دقت انجام دهید، پس اگر می‌خواهید رتبه ای خوب را در صفحه اول گوگل تجربه کنید، این مقاله مختص شماست!

مرحله اول: بررسی سازگاری سایت با موبایل

در حال حاضر سئو موبایل بیش از هر زمان دیگری مهم است؛ چرا که طبق آمار های رسمی منتشر شده تا سال 2019، 51.5% کاربران اینترنت را کاربران موبایل تشکیل می دهند.


تعداد کاربران موبایل تا سال 2019

گوگل نیز با دیدن این آمار و ارقام جستجو، از سال 2018 با معرفی الگوریتم Mobile First Index گشت و گذار در گوگل را برای کاربران موبایل لذت بخش تر کرد؛ چرا که گوگل طبق این الگوریتم، سایت هایی را به کاربران موبایل بیشتر نمایش می دهد که نسخه موبایل بهتری داشته باشند. 


الگوریتم فرست ایندکس گوگل

طبق الگوریتم Mobile First Index اولویت رتبه بندی وب سایت ها ابتدا نسخه ی موبایل می باشد و سپس گوگل نسخه دسکتاپ را بررسی خواهد کرد و این دقیقا برعکس روند گذشته گوگل برای بررسی نسخه های سایت است.

اما ممکن این سوال برای شما پیش آید که چگونه متوجه شویم سایتمان برای موبایل مناسب است یا نه؟ 

شما برای این کار می توانید از ابزار Google’s Mobile-Friendly Testing (سازگاری موبایل با گوگل) استفاده کنید. فقط کافی است مانند تصویر زیر آدرس سایت خود را در این ابزار وارد کنید و به راحتی خواهید دید که آیا گوگل سایت شما را برای موبایل بهینه شده در نظر می گیرد یا خیر.


ابزار بررسی گوگل برای قابلیت موبایل فرندلی بودن سایت

مرحله شماره 2: مطمئن شوید که گوگل تنها یک نسخه از سایت شما را ایندکس می کند

آیا می دانستید که در سئو این امکان وجود دارد که چند نسخه از سایت شما در گوگل ایندکس شود؟

برای مثال در اینجا 4 نسخه ی مختلف از سایت آنیز وب وجود دارد:


http://anizweb.com

https:// anizweb.com

http://www.anizweb.com

https://www.anizweb.com


از نظر ما و شما، این URL ها تقریباً یکسان هستند، اما برای گوگل این موضوع صدق نمی کند و تا زمانی که به درستی این نسخه ها را ریدایرکت نکنید، گوگل آنها را به صورت وب سایت های کاملا جداگانه از یکدیگر در نظر می گیرد که این موضوع برای سئو سایتتان مشکل ایجاد می کند.


ری دایرکت 301 تمام دامنه های سایت بر روی یک دامنه

البته خوشبختانه، بررسی و رفع این موضوع در سئو سایت آسان است. کافیست که هر 4 نسخه مختلف را در مروگر خود تایپ کنید، همه این نسخه ها باید در یک URL قرار بگیرند. حال اگر همه به یک نسخه ریدایرکت می شدند که بسیار عالی است اما اگر نسخه ای از سایت شما به درستی ریدایرکت نمی شود، جای نگرانی نیست. فقط کافی است با استفاده از ریدایرکت 301 آن را به نسخه که می خواهید ریدایرکت کنید. 

مرحله شماره 3: سرعت سایت خود را افزایش دهید

چند سال پیش گوگل تائید کرد که سرعت بارگذاری سایت یک مولفه مهم در رتبه بندی سایت ها در گوگل است، بنابراین برای بهینه سازی صحیح سایت باید این مولفه را در نظر داشته باشیم.

برای افزایش سرعت بارگذاری سایت خود ابتدا باید کد HTML سایت را تمیز کنید. 

در بخش Page Speed Insights گوگل نیز می توانید به راحتی مشکلات کد سایت خود را پیدا کنید.

ابزار گوگل برای تست موبایل فرندلی بودن سایت

توجه داشته باشید که فقط صفحه اصلی خود را آنالیز نکنید، بهتر است صفحات مهم سایت مانند دسته بندی های محصول یا خدمات، صفحات بلاگ را نیز آنالیز نمائید و سپس در مرحله بعد تست سرعت را انجام دهید.

برای تست سرعت سایت هم می توانید از دو ابزار WebPageTest.org و GTMetrix استفاده کنید. در این سایت ها عواملی که  باعث کند شدن سرعت سایتتان می شود را می توانید مشاهده کنید و آن ها برطرف کنید. 

در مرحله آخر نیز حجم تصاویر خود را فشرده کنید و آن ها را در سایز مناسب داخل وب سایت آپلود کنید؛ چرا که تصویرهای بزرگ و سنگین سرعت وب سایت شما را کاهش می دهند. در این بخش می توانید از ابزار فتوشاپ یا وب سایت هایی مانند imagecompressor.com استفاده کنید.

خواندن این مقاله را از دست ندهید: چگونه تصاویر را سئو کنیم؟

و آخرین نکته که بسیار مهم است انتخاب هاست مناسب برای وب سایت می باشد. اگر ماهیانه مبلغ کمی برای میزبانی سایت پرداخت می کنید انتظار بارگذاری سریع نداشته باشید. شما با پرداخت مبلغ بیشتر و خرید یک هاست حرفه ای تر، متوجه می شوید که به چه میزان سرعت وب سایتتان بالا می رود.

مرحله شماره 4: زامبی پیج ها (Zombie Pages) را پیدا و حذف کنید

عبارت site:yourwebsite.com را در گوگل تایپ کنید. 

عکس

با این روش شما می بینید که در گوگل چند صفحه وب سایتتان ایندکس شده است. اگر این تعداد بیشتر از آن چیزی باشد که فکر می کنید، تنها نیستید. در حقیقت بسیاری از سایت ها بیش از 50 تا 75 درصد صفحات ایندکس شده ای که در گوگل دارند، بیشتر از تعداد مورد انتظارشان است. به این صفحات اضافی زامبی (Zombie Pages) می گویند. 


حذف صفحات زامبی باعث بهبود سئو سایت می شود

حذف صفحات زامبی باعث می شود بازدید ارگانیک وب سایتتان بیشتر شود. دلیل این امر این است که گوگل می گوید محتوای بیشتر سایتتان را بهتر نمی کند و وقتی صفحات زامبی را حذف می کنید آنچه گوگل می خواهد را با کیفیت بالا به او نشان می دهید.

همچنین حذف صفحات زامبی چک کردن سئو سایت را آسان می کند؛ چرا­ که صفحات کمتر، مشکلات کمتری دارند. مهمترین صفحات زامبی در یک سایت شامل موارد زیر هستند:


✔️ صفحات بایگانی


✔️ صفحات دسته بندی و برچسب در وردپرس

✔️ صفحات نتیجه جستجو

✔️ محتوایی که فقط برای پرکردن صفحه قرار می گیرد.

✔️محتوا با تعداد کلمه پایین

مرحله شماره 5: پیدا کردن و رفع مشکلات ایندکس‌ صفحات

در مرحله پنجم باید صفحاتی را پیدا کنید که گوگل ایندکس نمی کند. برای انجام این کارGoogle Search Console خود را باز کنید. در بخش Index Coverage وضیعت صفحاتی را که گوگل ایندکس کرده یا نه به شما نشان داده می شود. 

نمایش صفحاتی که ارور دارند در گوگل سرچ کنسول

حال اگر در بخش errors، چیزی نبود که خیلی خوب است ولی اگر اروری وجود دارد باید آن را بررسی و رفع کنید.

به عنوان مثال ممکن است صفحه ای از سایت خود را با فایل robots.txt مسدود کرده باشید یا صفحه ای دارای برچسب noindex باشد که در صورت لزوم باید آن ها را مجدد درست کنید.

مرحله شماره 6: ترافیک سئو سایت خود را بررسی کنید

اکنون وقت آن است که ببینید ترافیک سایتتان از طریق سئو چقدر است. برای انجام این کار میتوانید هم از ابزار Google Search Console و هم از ابزار Google Analytics استفاده کنید. 

برای مثال برای دیدن میزان ترافیک سایتتان در گوگل آنالیتیکس می توانید مراحل زیر را انجام دهید:

وارد گوگل آنالیتیکس شده و سپس این مراحل را طی نمائید: Acquisition >> All Traffic >> Channels و بر روی گزینه "Organic Search" بزنید.


گوگل آنالیتیکس چیست؟

در این بخش خواهید دید که چند نفر در ماه گذشته از طریق موتورهای جستجو به سایتتان مراجعه کرده اند. اگر تاریخ را برای 6 یا 8 ماه گذشته تنظیم کنید، خواهید دید که آیا ترافیک ارگانیک‌ سایت در مسیر درست قرار دارد یا نه. 

اگر در مسیر پیشرفت باشید که بسیار عالی است و این یعنی شما کارتان را درست انجام داده اید ولی اگر نمودار رشد مثبت نمایش نمی دهد، نگران نباشید؛ چرا که هدف شما در این مرحله سنجش سئو سایت است و میتوانید با کمک مراحلی که در این مقاله آورده ایم سئو سایت خود را بهتر کنید.

مرحله شماره 7: سئو On-Page سایت را بهبود ببخشید

سئو On-Page یا همان سئو داخلی سایت بخش بسیار مهمی از فرایند بهینه سازی یک وب سایت به شمار می رود. اما همیشه بسیاری از ما وقت نداریم که تمام صفحات در سایتمان را به خوبی بهینه سازی کنیم. 

البته خوشبختانه شما مجبور نیستید تمام صفحات سایتتان را سئو کنید و فقط با سئو صفحات مهم می توانید میزان ترافیک ارگانیک خود از گوگل را افزایش دهید. برای مثال شما می توانید 5 تا 10 تا از مهمترین صفحات مهم سایت خود را پیدا کنید. این 5 تا 10 صفحه می توانند صفحاتی باشند که:


✔️ کلمه کلیدی مهمی دارند.


✔️ در حال حاضر میزان ترافیک کمتری نسبت به گذشته دارند.


✔️  قبلا رتبه ی خوبی داشته اند و این پتانسیل را دارند که مجددا جزو 5 نتیجه اول گوگل قرار بگیرند.


با شناسایی این 5 تا 10 صفحه استراتژی های زیر را بر روی آن ها پیاده سازی کنید: 


1- کلمه کلیدی را در تگ عنوان بگذارید.


2- کلمه کلیدی را در 100 کلمه اول متن مقاله قرار دهید.

3- بیشتر از 5 لینک خارجی در صفحه قرار دهید.


4- بیشتر از 5 لینک داخلی در صفحه قرار دهید.

5- از کلمات کلیدی مترادف با کلمه ی کلیدی کانونی برای بهینه سازی محتوا سایت استفاده کنید.


خواندن این مقاله را از دست ندهید: مهمترین فاکتورهای سئو on-page چیست؟

مرحله شماره 8: رتبه کلمات کلیدی را بررسی کنید

اکنون وقت آن است که رتبه های کلمات کلیدی خود را در SERP گوگل به دست آورید. ابزارهای زیادی برای بررسی رتبه ی کلمات کلیدی در سئو وجود دارد که شاید گفت رایج ترین آن ابزار گوگل سرچ کنسول سایتتان باشد که اطلاعات مربوط به موقعیت کلمات کلیدی را به صورت نمودار (Position) به شما نمایش می دهد.


پوزیشن کلمات کلیدی در نتایج جستجو گوگل

اما برای این کار یک ابزار خیلی دقیق تر وجود دارد به نام SEMrush. این ابزار فقط کلمات کلیدی که به آن می دهید را بررسی نمی کند؛ بلکه کلمات کلیدی که به طور خودکار در آن ها در حال گرفتن پوزیشن هستید را به شما نمایش می دهد. البته SEMrush یک ابزار غیر رایگان است که باید نسخه پرمیوم آن را تهیه کنید.

مرحله شماره 9: بک لینک های سایت خود را بررسی کنید

هیچ شکی نیست که بک لینک برای سایت یکی از فاکتورهای مهم سئو گوگل است. در حقیقت مطالعه بر روی 1 میلیون نتیجه در گوگل نشان داده است که بک لینک بیش از هر عامل دیگری با رتبه بندی سایت ارتباط دارد. 

رابطه بک لینک با پوزیشن سایت در گوگل

برای تعیین اینکه بک لینک خوب چه ویژگی دارد باید مراحل زیر را را انجام دهید. ابتدا آدرس سایت خود را در ابزارهای مانند Ahrefs، Majestic SEO و یا Moz Pro وارد کنید و گزارش بک لینک های خود را دریافت کنید؛ سپس تعداد دامنه هایی که از آن بک لینک دریافت کردید و آتوریتی دامنه را بررسی نمائید. 

هر ابزار برای تعیین میزان قدرت دامنه یا همان Domain Authority نام مشخصی دارد. برای مثال در ابزار Ahref این شاخص با DR یا همان Domain Rating و در ابزار ماز همانDomain Authority نامیده می شود.

دامین آتوری در موز

همچنین در هر ابزار برای تعیین آتوریتی دامنه یک نام خاص گذاشته شده است؛ مثلا: در ابزار Ahrefs از نام "Domain Rating" برای آن استفاده شده است؛ اما در همه این رتبه یکی است.

اتوریتی دامنه (Domain Authority) بر اساس ترکیبی از کمیت و کیفیت بک لینک هایی که سایتتان دریافت کرده است، تعیین می شود و به شما می گوید که سایتتان چقدر از اعتبار برخوردار است.

پس از انجام این کار باید به دنبال پیدا کردن بک لینک هایی باشید که ممکن است به رتبه ی سایتتان آسیب برساند. 

برای انجام این کار بیشترین میزان انکرتکستی که به صفحه ی اصلی سایت خورده است را بررسی کنید. اگر بیشترین تعداد انکرتکست ها با نام برندتان مانند آنیز وب یا anizweb بود، خیلی هم خوب است اما اگر تعداد زیادی انکر تکست با کلمات کلیدی اصلی مانند سئو سایت یا شرکت سئو سایت باشد، این یک زنگ خطر برای سایت شما خواهد بود؛ چرا که در اینصورت گوگل متوجه غیر طبیعی بودن این گونه بک لینک ها می شود. 

در واقع باید بیشتر بک لینک هایی که شما دریافت می کنید از وب سایت های واقعی و انکر تکست های طبیعی و متنوع باشد. 

مرحله شماره 10: لینک های شکسته را پیدا کنید

لینک های شکسته یا همان (Broken links) برای تجربه کاربری سایت مضر است و می تواند به سئو وب سایت آسیب برساند. 

برای یافتن لینک های خراب باید ابتدا صفحات خراب سایت خود را که گوگل نمی تواند آن را ایندکس کند، پیدا کنید. برای این کار باید به بخش "Coverage" در گوگل سرچ کنسول بروید. 

نمایش صفحات ارور 404 در گوگل سرچ کنسول

پیدا کردن این صفحات بسیار راحت است. صفحاتی که خطا 404 دارند، صفحاتی هستند که ایندکس نمی شوند. البته ممکن است شما به تصمیم خودتان برخی از صفحات سایتتان را پاک کرده باشید و اکنون خطا 404 بدهد. برای مثال ممکن است صفحات زامبی پیج را حذف کرده باشید که در این حالت نیاز به انجام کاری نیست و گوگل بعد از مدتی گزارش خطا 404 این صفحات را متوفف می کند، اما اگر صفحه ای که میخواهید با آن در گوگل رتبه داشته باشید ارور 404 می دهد، باید هر چه سریعتر آن را درست کنید. 

پس از درست کردن صفحات 404 باید با کمک ابزارهایی مانند Ahrefs یا Broken Link Checker لینک های داخلی و خارجی شکسته سایت خود را پیدا کرده و آدرس آن ها را نیز درست کنید.

مرحله شماره 11: وضعیت رقبا را تجزیه و تحلیل کنید

اکنون وقت آن است که رقبای خود در سئو را بررسی کنید. برای انجام این کار باید بهترین کلمات کلیدی رقبای خود را پیدا نمائید. با استفاده از ابزاری مانند SEMrush به راحتی می توانید این اطلاعات را پیدا کنید. 

اگر رقبای شما توانسته اند برای یک کلمه کلیدی به رتبه خوبی برسند، شما نیاز شانس این را دارید که در آن رنک خوبی به دست آورید. 

با پیدا کردن کلمات کلیدی رقبا می توانید برای سئو کردن این کلمات برای سایت خود نیز برنامه ریزی کنید. صفحاتی از سایت رقبا که با آن کلمات کلیدی رتبه ی خوبی دارند را بررسی کنید. چک کنید که این صفحات چه ویژگی های مشترکی دارند. به این ترتیب شما می دانید چه نوع محتوایی در یک کلمه ی کلیدی مشخص، کارایی بهتری دارد. 

به عنوان مثال ممکن است متوجه شوید:


✔️ تعداد کلمات مقالاتشان بالا 2000 کلمه است.

✔️ به مطالعات تحقیقاتی، داده ها و اظهارات سایر سایت ها به عنوان منبع استناد کرده اند.

✔️آموزش مطالب به زبان ساده است و از آموزش های فنی و پیچیده خودداری شده است.

مرحله شماره 12: محتوای خود را 10 برابر بهتر کنید

دوباره به مرحله شماره 7 بروید و مهمترین صفحات خود را بهینه کنید. اکنون وقت آن است که محتوای موجود در این صفحات را 10 برابر بهتر کنید. اگر شما می خواهید رتبه خوبی در گوگل به دست آورید، حتما این کار را انجام دهید. ما در این قسمت می گوییم چگونه محتوای صفحات خود را 10 برابر بهتر کنید:


1- اولین کار این است که یک مقدمه بسیار کوتاه بنویسید، زیرا هیچ کس نمی خواهد یک مقدمه طولانی را بخواند و در عوض کابران به دنبال محتوای کوتاه و جذاب هستند.


2- دومین کار نوشتن پارگراف های کوچک است. افراد در حالت آنلاین عمیق مطالعه نمی کنند، بلکه به صورت سطحی مطالب را بررسی می کنند و پاراگراف های کوتاه به خواندن سطحی مطالب کمک می کند و باعث جذب کاربر می شود.


3- تعداد زیر عنوان ها را افزایش دهید. عنوان های زیاد کمک می کند محتوای شما به قطعات قابل درک تبدیل شود.


4- از تصاویر و ویدیوهای مختلف استفاده کنید. محتوای چند رسانه ای مطلب شما را بسیار جذاب تر می کند. به علاوه تصاویر به کاربران کمک می کند تا بهتر یاد بگیرند و درک کنند. 

اگر مطالب شما این ویژگی ها را داشته باشد، کاربران وقت بیشتری را صرف خواندن آن می کنند.

مرحله شماره 13: بهینه سازی سیگنال های تجربه کاربری

رنک برین (RankBrain) یکی از الگوریتم های جدید گوگل است که برخلاف گذشته این الگوریتم نحوه تعامل کاربران با سایت را اندازه گیری می کند. یعنی شما برای کسب رتبه مناسب در گوگل باید سیگنال های تجربه کاربری خود را بهینه کنید؛ به عبارت دیگر محتوای شما باید برای کاربر جذاب باشد.


الگوریتم رنک برین گوگل چگونه بر روی تجربه ی کاربری تاثیر می گذارد؟

زمانی که شما به فاکتور های تجربه ی کاربری در سایت خود اهمیت می دهید، گوگل به شما امکان بهبود رتبه را می دهد. به عنوان مثال ممکن است شما متوجه شوید در یک کلمه کلیدی مانند "سئو محلی" رتبه خوبی ندارید و زمانی که به این محتوا مراجعه می کنید، می فهمید دلیل آن این است که شما محتوای که مورد نظر کاربر است را در این صفحه قرار نداده اید و به جای آموزش سئو محلی و اهمیت آن، تنها یک مطالعه موردی بی ارزش و چند عکس که منسوخ شده است را قرار داده اید. این محتوا به صورت خلاصه هیچ سیگنال UX بهینه شده ای ندارد، پس گوگل آن را نادیده می گیرد.

اگر مقاله ای در سایت خود دارید که این ویژگی ها را دارد بهتر است:


✔️ محتوا آن را به صورت کامل تغییر دهید.

✔️ به جای مطالعه موردی یک راهنمای مرحله به مرحله بنویسید.

✔️ چند مثال خوب در آن بیاورید.

✔️ از تصاویر و ویدئو اختصاصی برای محتوا استفاده کنید.

بعد از انجام این کارها شما به سرعت متوجه رشد صفحه خود در گوگل می شوید. زیرا این محتوا برای کاربران جذاب است.

مرحله شماره 14: معماری وب سایت خود را درست کنید

معماری سایت یعنی نحوه سازماندهی صفحات سایت شما که در سئو نیز بسیار مهم است. به دو دلیل معماری سایت مهم است: 


1- معماری سایت به موتورهای جستجو کمک می کند تا تمام صفحات شما را پیدا کنند و آن را ایندکس نمایند. وقتی معماری صفحات شما مشکل دارد، گوگل در پیدا کردن همه صفحات به مشکل بر می خورد. اما اگر معماری سایت شما به نحوی باشد که همه ی صفحات به هم لینک داده باشند، گوگل می تواند به راحتی کل صفحات سایت شما را پیدا و آن را ایندکس کند.


2- دلیل دوم این است که معماری سایت به گوگل می گوید کدام صفحه در سایت شما مهمتر است. به طور کلی هر چه یک صفحه به صفحه اصلی شما نزدیکتر باشد، اهمیت آن بیشتر است.


اما سوال این است که معماری سایت باید چگونه باشد؟ معماری سایت بخش فوق العاده فنی در سئو است؛ اما در این مقاله خیلی ساده آن را برای شما توضیخ می دهیم:

اگر شما می خواهید یک معماری غیر اصولی برای سایت داشته باشید، باید مانند تصویر زیر صفحات سایت خود را طراحی کنید.


اینفوگرافی طراحی معماری سایت به صورت پیچیده و نامناسب

ولی اگر معماری بهینه برای سایت خود می خواهید، بهتر است این ساختار را برای طراحی پیچیده ترین وب سایت ها نیز خوب به خاطر بپسارید:


اینفوگرافی طراحی معماری سایت به صورت ساده و مناسب وب سایت

به عبارت دیگر برای داشتن یک معماری سایت خوب شما نباید برای رفتن از صفحه اصلی به هر صفحه در سایت بیش از 3 کلیک انجام دهید. 


کاربر از صفحه ی اصلی تا عمیق ترین صفحه در سایت نهایت باید 4 کلیک داشته باشد

مرحله شماره 15: پست آسمان خراش ایجاد کنید

و اما آخرین مرحله از چک لیست بررسی وضیعت سئو سایت، تکنیکی در تولید محتوا است.

در واقع یکی از تکنیک های خوب تولید محتوا در سئو استفاده از تکنیک آسمان خراش (Skyscraper) است. این تکنیک به گوگل کمک می کند تا به سرعت تمام تغییراتی را که ایجاد کرده اید را پیدا و آن را ایندکس کند. 

برای این کار باید کلمه کلیدی که می خواهید برای آن محتوا بنویسید را انتخاب کنید و سپس 10 نتیجه برتر برای آن کلمه کلیدی را بررسی کنید. سپس محتوایی را که میخواهید بنویسید باید 5 برابر بهتر از محتوایی باشد که در صفحات دیگر وجود دارد؛ سپس لینک این مطلب را از طریق ایمیل و شبکه های اجتماعی برای کاربران ارسال کنید. (این کلیدی ترین کاری است که باید در این مرحله انجام دهید.)

در این حالت وقتی گوگل می بیند که تعداد زیادی از افراد به سایت شما می آیند و ترافیک سایت نسبت به قبل غیر طبیعی زیاد شده است، Googlebot ها را برای بررسی می فرستد تا تمامی تغییراتی که ایجاد شده است را بررسی کند و به سرعت آن ها را پردازش نماید.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم بهترین روش های آنالیز سئو سایت را به شما آموزش دهیم. دقت کنید این در دل این روش های به ظاهر ساده، جزئیاتی قرار دارد که توجه و دقت شما به آن ها می تواند منجر به نتایج فوق العاده در سئو سایتتان شود.


امتیاز 4.9
از 5
1747 رای

نظرات

ارسال نظر

    • مردم و لبخندها
      حیوانات و طبیعت
      غذا و نوشیدنی
      فعالیت‌ها
      سفر و مکان
      اشیاء
      نمادها
      پرچم‌ها
عکس خوانده نمی‌شود
ارتباط با آنیز وب

جهت ارتباط با کارشناس فنی یا فروش و ارسال داکیومنت پروژه و دریافت مشاوره رایگان از طریق روش های زیر با ما ارتباط داشته باشید.

ارتباط با ما