اگر شما یک سایت وردپرسی دارید و می خواهید رتبه بندی بالایی در نتایج جستجو برای سایت خود کسب نمایید، باید به فکر سئو سایت خود باشید. انجام سئو حرفهای وردپرس یکی از اصلی ترین مسائلی است که پس از راهاندازی سیستم مدیریت محتوای وردپرس باید به آن پرداخته شود. سئو سایت، جهت ماندگاری و کسب رتبه سایت در گوگل بسیار خوب بوده و است. بنابراین در طراحی سایت های وردپرسی نیز، توجه ویژه ای به مبحث سئو سایت وردپرس شده است.
در ادامه این مقاله به معرفی سئو و شرح ویژگی های آن در سایت های وردپرسی خواهیم پرداخت.
سئو وردپرس به چه معناست؟
کلمه SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization می باشد که به معنای بهینه سازی موتور جستجو است. صاحبان وب سایت ها از SEO استفاده می کنند تا به رتبه بندی بالاتری در موتور های جستجو دست پیدا کنند و بازدید سایت خود را افزایش دهند.
سئو فرآيند راحتی نیست و به آسانی پيادهسازي و اجرا نمی شود. از این جهت به دانش زياد، مهارت و تجربه و صبر نیازمند است. وظیفه افراد فعال در زمینه سئو این است که اطلاعات و تجربه ی خود را در این مورد افزایش دهند و مهم ترین معیارها را جهت رتبه بندی و پیاده سازی موفق سایت در نظر بگیرند.
آیا وردپرس برای سئو مناسب است؟
پاسخ این سوال بله است. زیرا وردپرس در گذشته به عنوان یک پلتفرم وبلاگ نویسی شناخته می شد و به دلیل ایجاد یک بنیاد محکم در جستجوگرها به عنوان CMS و با دلایل کافی شهرت پیدا کرده است.
این یک اتفاق نیست که یک سایت های وردپرس تمایل دارند در Google رتبه خوبی داشته باشند و دلایل مختلفی باعث شده است که وردپرس مناسب SEO باشد.
در واقع وردپرس از نظر سئو به صورت کامل به کمک افزونهYoast SEO قابل مدیریت است و دقیقا این همان چیزی که متخصصین سئو به دنبال آن هستند. در وردپرس تمامی صفحات با تمامی ویژگی های مورد نظر قابل انجام و اجراست. همین قابلیت بی نظیر باعث شده است که وردپرس علاوه بر وبمستران در میان متخصصین سئو نیز جزو محبوب ترین ها باشد. ساختار منظم و قابل مدیریت وردپرس نیز فرصتی ایده آل را جهت مدیریت ساختار و محتوای سایت در اختیار کاربران قرار می دهد.
وردپرس اکثر نیازهای یک سایت را تامین می کند و تنها در موارد خاص ضعف دارد. به طور کل اگر می خواهید سایتی داشته باشید که برای سئو نیز به لحاظ ساختاری و داخلی مناسب باشد، پیشنهاد ما به شما طراحی سایت با وردپرس است.
آیا گوگل به سئو سایت های وردپرسی توجه بیشتری دارد؟
هنگام استفاده از نام موتورهای جستجو، همیشه اسم گوگل در کنار آن قرار می گیرد و اکثر ما از موتور جستجو گوگل نیز استفاده می کنیم. در طی تحقیقات و گزارشات صورت گرفته، بیشترین موتورهای جستجو شناخته شده توسط کاربران، گوگل و بینگ می باشند. همچنین بیشترین استفاده کاربران در موتورهای جستجو نیز از موتور جستجوی گوگل است که با اختلاف بسیار زیادی از دیگر موتورهای جستجو قرار گرفته است.
گوگل برای نمره و رتبه دادن به سایت ها از الگوریتم های پیچیده ای استفاده می کند تا پی ببرد که کدامین وب سایت می تواند نیاز کاربران را بر طرف سازد. الگوریتم های گوگل به صورتی طراحی شده اند که به طور مجزا و جداگانه نمراتی را به سایت شما اختصاص می دهند و در رتبه شما اعمال می کنند. برای مثال نمره ای طبق لینک هایی که از سایت های دیگر دریافت می کنید، به سایت شما داده می شود و یا در مورد چگونگی اعتماد مخاطبان به شما نمره می دهد و ... وظیفه شما این است که معیارهای نمره دهی گوگل را شناسایی کرده و آن ها را در وب سایت خود اعمال کنید.
در سال 2020 و با آپدیت های جدید گوگل، در حال حاضر سه اصل اساسی که از نظر گوگل ارزش بسیار زیادی دارد کیفیت، اعتماد و قدرت می باشد. به طور مثال گوگل زمان زیادی را صرف کشف کردن سایت هایی می کند که موضوعی ارزشمند، منحصر به فرد و جذاب برای جستجوگران گوگل داشته باشند و از سایت هایی با محتوا مشابه به یکدیگر استقبال نمی کند.
سایت های ساخته شده با وردپرس بسیار مورد پسند موتورهای جستجو طراحی شده اند، اما هیچ الگوریتمی وجود ندارد که بگوید این سایت را باید به دلیل ساخته شدن با وردپرس، در رده بالاتری قرار داد.
آقای جان مولر از تیم گوگل در توییتر خود گفته است که وردپرس یک CMS عالی است و به خوبی در جستجو کار می کند، ولی به صورت کلی الگوریتم های ما CMS خاصی را بررسی نمی کنند.
چگونه می توان سئو سایت وردپرسی را بهبود بخشید؟
1- نوشتن Url های سایت به صورت کوتاه و بهینه
2- بررسی منظم محتوای سایت
3- ساخت بک لینک
4- ساخت لینک دهی داخلی
5- تدوین استراتژی مخصوص در وبلاگ نویسی
6- بهینه سازی تصاویر سایت برای افزایش سرعت
7- استفاده از هدینگ ها به صورت استراتژیک
8- نوشتن متا دیسکریپشن مرتبط
9- سفارشی سازی آدرس ها
10- برای هر صفحه یک کلمه کلیدی اولیه و اصلی انتخاب کنید
11- نصب افزونه های سئو
12- انتخاب هاست مناسب
ارسال نظر