سئو کلاه سیاه چیست و چرا باید از آن دوری کنید؟

سئو کلاه سیاه چیست؟

از آنجاییکه گوگل 86.86 درصد از سهم موتورهای جستجو جهان را به خود اختصاص داده است؛ بنابراین حضور در نتایج جستجو گوگل می تواند یکی از راه های رشد کسب و کارهای اینترنتی باشد؛ اما برای رسیدن به این هدف یک دو راهی وجود دارد و این دو راهی انتخاب بین روش های سئو کلاه سفید و سئو کلاه سیاه است!

در سئو کلاه سفید تکنیک هایی انجام می شود که تماما مورد تایید گوگل است و اگر به دنبال داشتن یک کسب و کار اینترنتی پایدار و برند هستید، قطعا باید روش های سئو کلاه سفید را انتخاب کنید. 

سئو کلاه سیاه نیز همان روش های غلط و به ظاهر جذاب در سئو وب سایت است که شاید در کوتاه مدت نتیجه دهد؛ اما قطعا در بلند مدت سایت شما را مشمول جریمه های غیر قابل بازگشتی خواهد کرد.

اگر انتخاب خود را برای انجام سئو کلاه سفید انجام داده اید پس باید تکنیک ها و روش های سئو کلاه سیاه را هم بدانید. در واقع با دانستن روش های سئو کلاه سیاه می توانید از انجام آن ها خودداری کنید و با دقت بیشتری تکنیک های سئو را بر روی سایت خود پیاده سازی کنید.

ما در این مقاله به شما می گوییم که سئو کلاه سیاه دقیقا چیست و شامل چه روش هایی می شود. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید:

سئو کلاه سیاه چیست؟

سئو کلاه سیاه (Black-Hat SEO) به مجموعه تکنیک های سئو گفته می شود که مخالف با قواعد گوگل برای بهینه سازی وب سایت ها است و با هدف رسیدن به صفه اول گوگل در کمترین زمان ممکن انجام می شود.

از آنجاییکه موتور جستجو گوگل این روش ها را نقض استاندارد های سئو می داند، در صورت مشاهده، اقدام به جریمه وب سایت (Google Penalties) می کند. 

تکنیک هایی مانند: پرکردن صفحات سایت با کلمات کلیدی، پنهان کاری و استفاده از بک لینک های غیر مجاز تماما سئو کلاه سیاه هستند.

در روش های سئو کلاه سیاه به رضایت کاربر توجهی نمی شود و تنها سعی می شود با انجام روش هایی موتور جستجو گوگل فریب داده شود. استفاده مداوم از تکنیک های کلاه سیاه نه تنها باعث بهبود وب سایت شما نمی شود، بلکه به سایت صدمات جبران ناپذیری نیز می زند.

تفاوت سئو کلاه سیاه با سئو کلاه سفید

روش های سئو کلاه سیاه مغایر با دستورالعمل های تنظیم شده برای بهینه سازی سایت توسط موتورهای جستجو است. سئوکاران در این روش برای کسب رتبه در نتایج جستجو، کارهای غیراصولی انجام می دهند و این کار می تواند منجر به حذف کامل وب سایت از نتایج جستجو شود، در مقابل سئو کلاه سفید با ایجاد محتوای با کیفیت و تجربه کاربری خوب، روشی بسیار مناسب و عالی برای سئو وب سایت ها است. 

تکنیک های کلاه سیاه در سئو

تکنیک های کلاه سیاه در سئو به شرح زیر است:

1- پر کردن کلمات کلیدی

پرکردن کلمات کلیدی یا همان (Keyword Stuffing) به معنای پرکردن محتوای صفحات وب سایت با کلماتی بی ربط است. با این کار سئوکاران تلاش می کنند نتایج جستجو گوگل را دستکاری نمایند. 

همچنین اضافه کردن کلمات کلیدی در جایی که هیچ ارزشی ندارد و حتی تجربه بدی نیز برای کاربران ایجاد می کند، جزو این تکنیک می باشد.

این روش ممکن است باعث شود وب سایت در نتایج  جستجوی بی ربط که با موضوع اصلی وب سایت در تضاد است به کاربران نشان داده شود.

 براساس دستورالعمل گوگل پرکردن کلمات کلیدی یعنی استفاده از موارد زیر در یک محتوا:


☑️ افزودن شماره های تلفن بدون اینکه ارزش قابل توجه ای به متن اضافه کند.

☑️ استفاده از نام شهر و استان بدون دلیل برای اینکه رتبه خوبی در نتایج مربوط به آن کسب نمایند.

☑️ تکرار کلمات یا عبارات مشابه به قدری زیاد که غیر طبیعی باشد.

توجه شما را به یک نمونه از تکنیک Keyword Stuffing جلب می کنیم:

"شرکت سپید سیستم در زمینه ی فروش نرم افزار حسابداری فعال می باشد. نرم افزار حسابداری همان چیزی است که ما می فروشیم. اگر به فکر خرید نرم افزار حسابداری هستید با یکی از مشاوران خرید نرم افزار حسابداری در سایت سپید سیستم تماس بگیرید."

هر شخصی با خواندن این متن متوجه استفاده بیش از اندازه ی کلمه­ی کلیدی "نرم افزار حسابداری" می شود. تشخیص اینکه این متن غیر طبیعی است، برای گوگل بسیار آسان می باشد. 

شما باید در هنگام نوشتن یک محتوا از کلمات کلیدی استفاده کنید. اما استفاده بیش از حد کلمات کلیدی، به هیچ عنوان ایده ی خوبی نیست و بهتر است به جای پر کردن محتوای خود با کلمات کلید بی ربط یا تکرار بیش از حد کلمه ی کلیدی، بر ایجاد محتوای مفید با موضع جذاب برای کاربر تمرکز کنید. 

2- پنهان کردن 

تکنیک پنهان کردن (Cloaking) شامل نمایش یک محتوا به کاربران و محتوای متفاوت از آن به موتورهای جستجو است. وب سایت هایی که از سئو کلاه سیاه استفاده می کنند این کار را انجام می دهند تا در اصطلاحاتی که بی ربط به محتوای آنها است، رتبه هایی در نتایج موتور جستجو کسب کنند.

این روش را اغلب وب سایت های اسپم انجام می دهند تا توسط ربات های موتور جستجو که به دنبال یافتن وب سایت هایی هستند که محتوای اسپم به کاربران نشان می دهند، پنهان شوند.

در واقع متناسب کردن محتوای وب سایت برای گروه‌های مختلف کاربران از نظر گوگل روشی قابل قبول است. به عنوان مثال، ممکن است هنگامی که شخصی وب سایت شما را از طریق تلفن همراه مشاهده می کند، اندازه وب سایت خود را کوچک کنید (Responsive Web Design) و یا ممکن است زبان یک صفحه یا تبلیغات موجود در آن را بر اساس کشوری که کاربر از آن بازدید می کند، تغییر دهید و این روش ها کاملاً قابل قبول است، به شرطی که فقط محتوای ظاهر شده برای خزنده های گوگل را تغییر ندهید.

اگرچه در تکنیک Cloaking هیچ قانون سخت و سریعی برای تعیین اینکه چه چیزی قابل قبول است و چه چیزی غیرقابل قبول است وجود ندارد. اما بهترین کار این است که از خود بپرسید، آیا هدف از انجام این کار بهبود تجربه کاربری و رضایت کاربر است؟ اگر هدف شما همین موضوع است، پس قابل قبول می باشد. 

3- ریدایرکت مخفیانه 

ریدایرکت شامل انتقال کاربر به آدرسی متفاوت از آنچه که در ابتدا بر روی آن کلیک می کند، است؛ اما در سئو کلاه سیاه از ریدایرکت هایی که خارج از هدف مورد نظر است یا همان ریدایرکت مخفیانه (Sneaky Redirects) استفاده می شود. این روش بسیار شبیه تکنیک پنهان کاری (Cloaking) است، با این تفاوت که خزنده موتور جستجو را به یک صفحه منتقل می کند و سایر کاربران را به صفحات دیگر انتقال می دهد. 

مثال دیگر در این روش، ریدایرکت یک صفحه کاملا معتبر با تعداد زیادی بک لینک به یک صفحه کاملا بی ربط دیگر است. این کار به منظور تقویت موقعیت صفحه بی ربط در نتایج جستجو انجام می شود. 

ریدایرکت 301 اکثرا آتوریتی (Page Authority) را از یک صفحه به صفحه دیگر منتقل می کند. در واقع سئوکاری که کلاه سیاه کار می کند، فقط به منظور دستکاری نتایج جستجو از تکنیک ریدایرکت مخفیانه (Sneaky Redirects) استفاده می کند.

ریدایرکت فقط باید برای هدفی که طراحی شده است، استفاده گردد. هدف از طراحی ریدایرکت این بوده است که اگر سایتی دامنه خود را تغییر داد یا دو بخش از محتوا را با یکدیگر تلفیق کرد، بتوان این صفحات را به یکدیگر مرتبط کرد. از سوی دیگر باید از ریدایرکت مخفیانه خودداری کنید. این نوع ریدایرکت دستورالعمل های موتورهای جستجو مانند گوگل را نقض می کند.

4- محتوای بی کیفیت 

محتوای بی کیفیت (Poor Quality Content) که برای کاربران فاقد ارزش است نیز روشی متداول در سئو کلاه سیاه است. در این روش سعی می شود با کمک حجم انبوهی از محتوای فاقد ارزش، در نتایج جستجو رتبه کسب کرد. برخی از روش هایی تولید محتوا بی کیفیت شامل موارد زیر است:


 ☑️ محتوای کپی: این نوع محتوا شامل محتوای دزدیده شده از وب سایت های دیگر است که توسط یک فرد یا ربات انجام می شود. در گذشته موتورهای جستجو مانند گوگل در تشخیص محتوای کپی از وب سایت های دیگر مهارت کافی نداشتند؛ اما با طراحی الگوریتم پاندا گوگل در سال 2011 این مشکل برطرف شد و بسیاری از وب سایت ها که از محتوای کپی استفاده می کردند، بلافاصله توسط گوگل جریمه شدند. 


 ☑️ کلمات کلیدی نامرئی: اضافه کردن کلمات کلیدی نامرئی به محتوای وب سایت‌ نیز یک کار ممنوع است. برخی از وب سایت هایی که از سئو کلاه سیاه استفاده می کنند، این کار را با استفاده از هماهنگی رنگ متن و پس زمینه صفحه وب سایت انجام می دهند. در این روش حتی اگر هیچ محتوای قابل مشاهده ای در مورد آن کلمه کلیدی در صفحه وجود نداشته باشد، صفحه مورد نظر ممکن است در نتایج جستجو برای آن کلمه کلیدی نامرئی ظاهر شود و هنگامی که کاربر بر روی نتیجه کلیک می‌کند، فکر می کند در آن صفحه محتوا وجود دارد؛ اما به دلیل نامرئی بودن کلمات کلیدی مطلب مورد نظر خود را پیدا نمی کند. 


در حقیقت اگر شما به دنبال رضایت کاربر باشید، نیازی ندارید که محتوای خود را در وب سایت پنهان کنید!


 ☑️ تکنیک طعمه و تغییر (Bait and Switch): این روش یکی دیگر از استراتژی های کلاه سیاه است که برای گمراه کردن موتورهای جستجو مورد استفاده قرار می گیرد. در این استراتژی، محتوا در مورد یک موضوعی که می خواهید در آن رتبه به دست آورید، ایجاد می شود؛ اما زمانی که این صفحه در نتایج جستجو رتبه مناسبی کسب می کند، محتوا برای عنوان دیگری عوض می شود. 

این تکنیک یک تجربه منفی برای کاربران ایجاد می کند؛ زیرا محتوایی که آن ها برای خواندن آن کلیک کرده اند در آن صفحه دیگر وجود ندارد. در این استراتژی کاربران و موتورهای جستجو فریب داده می شوند و به هیچ عنوان روش خوبی برای سئو سایت نیست.

نوشتن محتوای اصلی و با کیفیت بخش مهمی از سئو کلاه سفید است. نوشتن این نوع محتوا مانع جریمه وب سایتتان توسط گوگل می شود و آن را از دیگر وب سایت ها متمایز می کند. ایجاد محتوای با کیفیت بالا باعث می شود کاربران به شما اعتماد کنند و بازدیدکنندگان را به مشتری تبدیل می کند. 

5- خرید بک لینک 

موتورهای جستجو مانند گوگل خرید و فروش لینک (Paid Links) را به شدت ممنوع کرده اند. گوگل در راهنمای رسمی خود در رابطه با بک لینک اعلام کرده‌ است که "هر لینکی که برای دستکاری رنک یک صفحه (Page Rank) در نتایج جستجوی گوگل ایجاد شود، ممکن است بخشی از Link Schemes و نقض دستورالعمل های وب مستر گوگل باشد."

در این روش در ازای دریافت بک لینک، وب سایت ها مبلغی را پرداخت می کنند. در حقیقت شما باید از پرداخت پول برای دریافت بک لینک به سایت خود جدا خودداری کنید، چرا که گوگل از کاربران می خواهد وب سایت هایی که لینک می فروشند و یا می خرند را به او معرفی کنند و اعلام کرده است پس از تشخیص خریدار و فروشنده لینک، هر دو سایت را جریمه می کنند.

اگر تا به الان اقدام به خرید بک لینک می کردید، بدون اینکه بدانید این یک تکنیک سئو کلاه سیاه است، باید در اسرع وقت آن ها را بردارید. شما می توانید با کمک ابزار Disavow Links Tool بک لینک های خریداری شده را حذف کنید. در واقع با انجام این کار به گوگل می گویید در هنگام محاسبه ی Page Rank صفحه، اثر این بک لینک ها را در نظر نگیرد.

خواندن این مقاله را از دست ندهید: تاثیر بک لینک در سئو

6- سوء استفاده از داده های ساختار یافته/ریچ اسنیپت 

داده های ساختار یافته که به عنوان ریچ اسنیپت (Rich Snippets) و اسکیما (Schema) شناخته می شوند،  به شما این امکان را می دهند که نحوه نمایش محتوای خود در صفحات نتایج موتور جستجو را تغییر دهید. این موضوع باعث می شود محتوای شما از رقبا متمایز دیده شود و بخش بیشتری از صفحات جستجو را از آن خود کنید. 

شما می توانید داده های ساختار یافته را به صفحه ای که پادکست، دستورالعمل، کتاب و... را نشان می دهد، اضافه کنید. برای مثال اسکیما نظرات و ریتینگ (Reviews schema) ، یکی از محبوب ترین انواع داده های ساختار یافته است.

و اما در سئو کلاه سیاه با کمک داده های ساختار یافته سعی می شود اطلاعات نادرستی به گوگل ارائه شود. به عنوان مثال شخصی که سئو کلاه سیاه انجام می دهد ممکن است به خود پنج ستاره از طریق یک سایت بررسی جعلی بدهد و اسکیما نظرات و ریتینگ را اضافه کند تا در صفحات نتایج جستجو به صورت برجسته نمایش داده شود. این استراتژی یک روش بسیار پر خطر است، زیرا موتورهای جستجو مانند گوگل کاربران را تشویق می کنند که در مورد وب سایت هایی که از داده های ساختار یافته سوء استفاده می کنند، گزارش دهند.

البته این موضوع نباید باعث شود شما از ثبت اطلاعات دقیق و درست خود در قالب داده های ساختار یافته برای وب سایت خود منصرف شوید. سعی کنید داده های ساختار یافته را به روش کلاه سفید اضافه کنید و اگر شما اطلاعات صحیحی را ارائه می دهید که برای کاربران نیز مفید است پس دیگر نباید نگران این موضوع باشید. 

7- نظرات اسپم در وبلاگ

استفاده از نظرات اسپم در وبلاگ (Blog Comment Spam) برای لینک دهی به وب سایت، یکی از روش های سئو کلاه سیاه است. این روش در گذشته یکی از تکنیک های محبوب ساخت بک لینک بود اما امروزه محبوبیت چندانی ندارد؛ زیرا موتورهای جستجوگر مانند گوگل، الگوریتم خود را به نحوی به روز رسانی کرده اند که به لینک های داخل نظرات وبلاگ ها برای رتبه بندی توجه نکنند، این بدان معناست که گوگل لینک های موجود در نظرات وبلاگ را دیگر دنبال نمی کند؛ البته بیشتر وبلاگ های معتبر نیز لینک ها را در بخش نظرات خود به طور پیش فرض غیرفعال کرده اند. 

با وجود کاهش تعداد افرادی که از این استراتژی استفاده می کنند، ولی باز هم تعداد زیادی از افراد از این تکنیک برای دادن لینک اسپم به سایت خود استفاده می کنند. گذاشتن کامنت در وبلاگ و دادن لینک به سایت خودتان یک روش اسپم است که اکیدا توصیه می شود از انجام این روش خودداری کنید.

اگر شما صاحب یک انجمن یا وبلاگ هستید و امکان نظردهی در وب سایت شما فعال است، باید اطمینان حاصل کنید که بخش نظرات شما توسط ربات ها یا افراد برای اهداف اسپم استفاده نشود. گوگل صفحات حاوی نظرات اسپم را از نظر رتبه بندی در نتایج جستجو تنزل می دهد و حتی گاهی اوقات به طور کامل حذف می کند. هچنین شما می توانید برای جلوگیری از ارسال نظرات اسپم توسط ربات ها از کد reCaptcha گوگل برای پر کردن فرم نظرات استفاده کنید.

8- مزرعه لینک

مزرعه لینک (Link Farms) به یک وب سایت یا مجموعه ای از وب سایت ها گفته می شود که صرفا به منظور لینک سازی ایجاد شده اند. هر وب سایت به سایت یا سایت های که می خواهند در گوگل رتبه بالاتری داشته باشند لینک می شود. گوگل با مشاهد تعداد لینک هایی که به وب سایت مورد نظر داده شده است و بررسی سایر عوامل، وب سایت ها را رتبه بندی می کنند. در سئو کلا سیاه با استفاده از مزرعه لینک، تعداد بک لینک های یک سایت خاص را افزایش می دهند تا بتواند رتبه ی بهتری در گوگل به دست آورد.

سایت های مزرعه لینک اغلب محتوا بی­کیفیت همراه با لینک های زیادی دارند. لینک ها معمولا همراه با انکر تکست کلمه کلیدی مورد نظر برای رتبه بندی سایت ایجاد می شوند. گوگل به راحتی می تواند مزرعه لینک را تشخیص دهد. بنابراین از این استراتژی کلاه سیاه به هیچ عنوان استفاده نکنید. در عوض بهتر است از روش های سئو کلاه سفید مانند ایجاد محتوای با کیفیت، نمودارها، اینفوگرافی، مصاحبه یا هر محتوای دیگر استفاده کنید که به شما این امکان را می دهد به مرور زمان بک لینک بگیرید.

9- شبکه های خصوصی وبلاگ

شبکه خصوصی وبلاگ (Private Blog Networks) که به اختصار (PBN) نام دارد، دسته ای از وبلاگ ها یا سایت های با قدرت دامنه (Domain Authority) بالا هستند که فقط برای ایجاد بک لینک استفاده می شود. PBN و مزرعه لینک از این نظر که هر دو در لینک دهی به یک وب سایت مبالغه می کنند، شبیه یکدیگر هستند. هر سایت PBN به وب سایتی لینک می دهد که می خواهد در نتایج جستجو گوگل رتبه آن بهبود یابد. البته این سایت ها به یکدیگر لینک نمی دهند.

*عکس

سئو کارهایی که که مایل به انجام تکنیک PBN هستند، به طور معمول دامنه های منقضی شده ای که قبلا آتوریتی خود را ایجاد کرده اند، خریداری می کنند و یا مجموعه از وبلاگ ها را در وب سایت ارائه دهنده ی خدمات وبلاگ نویسی با دامین آتوریتی بالا ایجاد می کنند. آنها محتوایی مشابه آنچه قبلا در این دامنه منقضی شده نوشته می شد، می نویسند و اما در میان محتوا، لینک هایی را به سایت خود می دهند.

و اما گوگل در شناسایی PBN ها هوشمندانه عمل می کند و اگر از PBN برای بهبود رتبه ی سئو سایت استفاده می کنید، ممکن است سایت شما با جریمه شدیدی از سوی گوگل مواجه شود. به جای اینکه در وب سایت های جعلی محتوا بگذارید، در دامنه خودتان محتوای با کیفیت قرار دهید. قرار دادن تمامی محتواهای با کیفیت در یک سایت منجر به ایجاد یک سایت با اعتبار بالاتر خواهد شد.  

چرا نباید از سئو کلاه سیاه استفاده کرد؟

اگر چه سئو کلاه سیاه غیرقانونی نیست، اما دستورالعمل هایی که توسط موتورهای جستجو ایجاد شده است را نقض می کند. به عبارت دیگر، سئو کلاه سیاه خلاف قوانین است. این بدان معنا است که اگر از سئو کلاه سیاه استفاده کنید باید منتظر جریمه های ناخوشایند باشید. جریمه شدن توسط موتورهای جستجو باعث می شود رتبه وب سایت‌تان در نتایج جستجو پایین بیاید یا حتی در حالت بدتر به صورت کامل حذف شود. این بدان معنا است که وب سایت شما بازدید کمتری خواهد داشت و در نهایت مشتری کسب و کارتان کاهش می یابد.

موتورهای جستجو در ردیابی تکنیک های سئو کلاه سیاه هر روز بهتر می شوند. امروزه امکان اینکه به خاطر استفاده از سئو کلاه سیاه جریمه شوید، اجتناب ناپذیر است. سئو کلاه سیاه نه برای کاربر و نه برای موتورهای جستجو جذاب است. اگر چه ممکن است در کوتاه مدت از طریق سئو کلاه سیاه دستاوردهایی به دست آورید ولی با گذشت زمان موتورهای جستجو به استراتژی های کلاه سیاه شما پی می برند و وب سایتتان را جریمه می کنند.

سئو کلاه خاکستری چیست؟

اگر یک تکنیک سئو وجود دارد که شما به سختی می توانید آن را به عنوان کلاه سیاه یا سفید تقسیم بندی کنید، در واقع یک تکنیک سئو کلاه خاکستری است. سئو کلاه خاکستری تکنیک هایی را شامل می شود که جزو روش های ممنوع سئو موتورهای جستجو نیستند، اما کمی غیر اخلاقی می باشند و در آینده ممکن است ممنوع شوند. استراتژی های سئو کلاه خاکستری نزدیک به سئو کلاه سیاه است. این استراتژی ها اگر چه جزو روش های ممنوع سئو نیستند، اما کمی مشکوک هستند. بسیاری از استراتژی های سئو کلاه خاکستری با گذشت زمان، هنگامی که موتورهای جستجو از آن ها مطلع می شوند به استراتژی های کلاه سیاه تبدیل می شوند.

چگونه از سئو کلاه سیاه جلوگیری کنیم؟

بدون شک سئو کلاه سیاه یک سبک سئو خطرناک است که ارزش یادگیری و استفاده ندارد. در اینجا بهترین روش ها برای اینکه از سئو کلاه سیاه برای وب سایت خود استفاده نکنید، آورده شده است:

✔️ با کاربران و گوگل یکسان رفتار کنید و ری دایرکت ها را به صفحات درست انجام دهید. همیشه باید تمرکز و تلاش شما در موتورهای جستجو حل مشکلات کاربر و ایجاد یک تجربه کاربری خوب باشد. 

✔️ محتوای اصلی صفحات سایت را با کیفیت خوب بنویسید و از پر کردن صفحات سایت با کلمات کلیدی جدا خودداری نمائید. هرگز محتوایی که متعلق به دیگران است را کپی یا تکرار نکنید. 

✔️ هنگام افزودن داده های ساختار یافته به وب سایت خود، دقت لازم را انجام دهید. اطمینان حاصل کنید که هر نوع اسکیما (Schema Markup) که اضافه کرده اید دقیق بوده و برای کاربران گمراه کننده نیست.

✔️ هرگز لینکی را نه بخرید و نه بفروشید. به یاد داشته که این کار کلاه سیاه محسوب می شود. ارائه محصولات رایگان در ازای لینک نیز ممنوع است.
 
✔️ برای به دست آوردن لینک از راه اندازی شبکه وبلاگ خصوصی خودداری کنید. محتوای متمایز بنویسید تا افراد به طور طبیعی به وب سایت شما لینک دهند. ایجاد لینک جعلی هیچ گاه نتیجه خوبی نداشته است.

جمع بندی

استرانژی های سئو کلاه سفید همواره روش بسیار بهتری برای بهینه سازی موتورهای جستجو بوده است و در طولانی مدت هزینه هایی که الان انجام می دهید را جبران کرده و شما را به سود دهی می رساند. همچنین اگر سئو کلاه سفید را انتخاب کنید، شب ها میتوانید راحت بخوابید زیرا می دانید که به دلیل جریمه های ناخوشایند گوگل هیچ گاه رتبه وب سایت شما افت نمی کند. بنابراین بهتر است به خاطر جریمه های موتورهای جستجو هم که شده است دیگر از سئو کلاه سیاه استفاده نکنید!


امتیاز 4.9
از 5
1747 رای

سوالات متداول

سئو کلاه سیاه به مجموعه تکنیک های در سئو گفته می شود که مغایر با قوانین و استاندارد های گوگل برای سئو وب سایت ها است. این تکنیک ها ممکن است در کوتاه مدت باعث بهبود رتبه ی سایت شوند؛ اما در بلند مدت باعث جریمه سایت توسط گوگل و حتی حذف سایت از نتایج گوگل می شود.

از آنجاییکه گوگل وب سایت های استفاده کننده از سئو کلاه سیاه را به شدت جریمه می کند، بنابراین تضمینی برای ماندگاری سایت در نتایج جستجو وجود ندارد؛ بنابراین اگر می خواهید از این روش سئو استفاده کنید بهتر است آن را بر روی سایتی امتحان کنید که هیچ ارزش تجاری و برندینگ برای شما ندارد.

عبارت سئو کلاه سیاه برگرفته از یک فیلم آمریکایی در ژانر وسترن در سال های 1920 تا 1940 است که افرادی با کلاه سفید نماد آدم های خوب و افرادی با کلاه های سیاه نماد آدم های خبیث و تبهکار بودند.

بهترین راه این است که با تکنیک های سئو کلاه سیاه آشنا شوید و آگاهی نسبت به این تکنیک ها از انجام آن ها خودداری کنید. ما در این مقاله به 9 تکنیک پر کاربرد سئو کلاه سیاه اشاره کرده ایم.

نظرات

ارسال نظر

    • مردم و لبخندها
      حیوانات و طبیعت
      غذا و نوشیدنی
      فعالیت‌ها
      سفر و مکان
      اشیاء
      نمادها
      پرچم‌ها
عکس خوانده نمی‌شود
ارتباط با آنیز وب

جهت ارتباط با کارشناس فنی یا فروش و ارسال داکیومنت پروژه و دریافت مشاوره رایگان از طریق روش های زیر با ما ارتباط داشته باشید.

ارتباط با ما