جریمه گوگل چیست و مهمترین دلایل جریمه شدن سایت

گوگل مانند یک مامور غیرقابل انعطاف و بسیار دقیق است. هدف این مامور این است که کاربران به اطلاعات دقیق و بهترین محتوا دسترسی داشته باشند. برای انجام این کار، گوگل مدام الگوریتم های خود را تغییر می دهد تا بتواند بهترین وب سایت را در صفحه اول خود نمایش دهد. 

خیلی اوقات تنها یک خطا کوچک از جانب سئو کار باعث جریمه شدن سایت توسط گوگل می شود. در واقع گوگل هرگاه متوجه شود شما دستورالعمل هایش در سئو را نقض کرده اید، وب سایتتان را جریمه می کند و این جریمه ها ممکن است به قیمت پایان عمر وب سایت تمام شود. 

در این مقاله ما به طور کامل درباره ی علت های جریمه شدن سایت توسط گوگل صحبت کرده ایم، پس اگر می خواهید با دردسر های پنالتی گوگل گرفتار نشوید، بهتر است این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.

پنالتی گوگل چیست؟

گوگل از دسامبر سال 2000 الگوریتم های رتبه بندی خود را به صورت مداوم تغییر داده است و باعث ایجاد صنعت سئو به آن صورتی که در حال حاضر است شد. در واقع این اولین زمانی بود که پیج رنک (PageRank) به شکل معنی دار یا قابل استفاده‌ای اعلام می شد.

پس از سال 2000 گوگل شروع به اصلاح کیفیت نتایج جستجوی خود کرد و در سال های بعد نیز این روند را ادامه داد. با گذشت زمان، این موتور جستجوگر شروع به از بین بردن محتواهای بی کیفیت و افزایش مولفه های خوب و آوردن آنها به SERPهای بالا کرد و در همین مرحله بود که جریمه گوگل یا همان (Google penalty) وارد شد. 

در سال 2012 گوگل الگوریتم پنگوئن را ارائه کرد. این الگوریتم یک شبه تمام نتایج جستجوی گوگل را تغییر داد. برخی از سایت ها که محتوای بی کیفیت داشتند به طور کامل از بین رفتند و سئوکاران را مجبور کرد تا با دقت بیشتری در مورد استراتژی های محتوای خود فکر کنند. از آن زمان، متخصصان سئو کاملا با الگوریتم های گوگل به نوعی سازگار شده اند، زیرا الگوریتم پنگوئن کاری کرده بود که سئو کاران دیگر از به روزرسانی های بعدی گوگل که باعث جریمه شدن سایت آنها می شد، می ترسند.

چگونه بفهمیم توسط گوگل جریمه شده ایم؟

جریمه های گوگل می توانند به صورت خودکار یا دستی باشند. جریمه های دستی (manual action) به شما گفته می شود.


بخش manual action در سرچ کنسول

اما اگر علت جریمه ناشی از آپدیت الگوریتم گوگل یا معرفی یک الگوریتم جدید باشد، همیشه شما متوجه آن نمی شوید که چرا جریمه شده اید. این جریمه ها حتی ممکن است با تجربه ترین متخصصان سئو را نیز غافلگیر کند. در ادامه برخی از نشانه های جریمه الگوریتمی آورده شده است:


1- دیگر وب سایت شما برای کلمه کلیدی برندتان رتبه ی خوبی ندارد و این یک نشان بارز است. حتی اگر سایت شما در سایر کلمات کلیدی رتبه ی خوبی نداشته باشد، حداقل باید در کلمه کلیدی برندتان جایگاه خوبی داشته باشد.


2- موقعیت صفحات وب سایت شما که در صفحه اول گوگل هستند، بدون انجام تغییر خاصی از طرف شما به صفحه دو یا سه بروند. 


3- پیج رنک سایتتان بدون دلیل به مقدار قابل توجهی کاهش پیدا می کند.


4- کل وب سایت یک شبه از نتایج جستجوی گوگل حذف شود.


5- اجرای جستجوی سایت - site:yourdomain.com keyword – هیچ صفحه ای از سایت را در نتایج گوگل نشان ندهد.


هر گاه یک یا چند مورد از این عوامل را مشاهده کردید، مطمئن باشید که جریمه گوگل بر سایت شما تاثیر گذاشته است.

چه کارهایی در سئو باعث جریمه سایت توسط گوگل می شوند؟

گوگل به طور مداوم در حال اصلاح الگوریتم های خود است و در حالیکه سرنخ هایی را درباره به روزسانی الگوریتم خود منتشر می کند، اما به ندرت در مورد همه تغییرات توضیح می دهد. به همین علت رفع مشکلات ناشی از جریمه گوگل می تواند کمی سخت باشد. 


چرا گوگل سایت ها را جریمه می کند؟

در ادامه به 50 دلیل متداول برای اینکه گوگل با سایت شما مشکل داشته باشد، اشاره کرده ایم. توجه کنید که ما نمی گوئیم که این دلایل قطعی جریمه سایت شما هستند؛ اما این را مطمئن هستیم که همه این ها می توانند موثر باشند.


1- خرید لینک: بعضی ها قسم می خورند که این اتفاق نمی افتد، اما شواهد چیز متفاوتی را نشان می دهد. خرید لینک مطمئنا می تواند تلاشی برای دستکاری پیج رنک تلقی شود. البته در این مورد بحث و جدال های زیادی بین سئوکاران وجود دارد، ولی این موضوع کاملا مشخص شده است که اگر شما لینک های بد را خریداری کنید و یا به صورت کاملا مصنوعی و بدون استراتژی اقدام به لینک سازی خارجی کنید، ممکن است گرفتار جریمه گوگل شوید.


2- لینک دهی متقابل بیش از حد: تبادل لینک یک تکنیک بازاریابی خوب است، اما تا زمانی که از آن سوء استفاده نشود. اگر لینک های زیادی را با سایت های دیگر رد و بدل کرده اید، این کار می تواند به عنوان یک دستکاری تلقی شود.


3- محتوای تکراری: هر گونه محتوای تکراری در سایت شما باعث می شود از نظر گوگل این محتوا بی کیفیت تلقی شود. در نتیجه این موضوع می تواند منجر به جریمه شما شود. باید از این موضوع اطمینان حاصل کنید که محتوای شما منحصر به فرد و خوب نوشته شده باشد.


4- استفاده بیش از حد از تگ H1: ساختار صحیح محتوا به بهبود سئو کمک می کند. تگ H1 به گوگل کمک می کند تا بفهمد صفحه مربوط به چه موضوعی است. استفاده بیش از حد از تگ H1 را می توان تلاشی برای پرکردن محتوا سایت با کلمات کلیدی دانست که به اصطلاح به آن (Keyword Stuffing) گفته می شود. به طور معمول بهتر است تنها یک تگ H1 در صفحه ی محتوا که حاوی کلمه کلیدی هم باشد، استفاده کنید.


5- ارور های 404: گوگل می خواهد بداند که شما به خوبی محتوای‌ وب سایتتان را بررسی می کنید و هر گونه خطا و مشکلی را از بین می برید. اگر خطای 404 در وب سایت شما نمایش داده شود، مطمئنا این خطا نشان می دهد که کاربرانتان به اطلاعات درخواستی خود دسترسی نداشته اند.


6- لینک دهی به سایت هایی به زبان دیگر: این موضوع کاملا ناعادلانه به نظر می رسد. شما از یک سایت در کشوری دیگر لینک قانونی دریافت می کنید، اما از نظر سئو برایتان فایده زیادی ندارد. استدلال گوگل برای این جریمه این است که کاربران معمولا ترجیح می دهند صفحاتی از یک زبان را بخوانند. بنابراین لینک دهی به سایت های به زبان دیگر برای آنها چندان مفید نیست. 


7- محتوای پر شده با کلمه کلیدی: انواع مختلفی از قوانین عجیب و شگفت انگیز درباره تراکم کلمات کلیدی در محتوا وجود دارد. حقیقت این است که هیچ یک از این قوانین اثبات نشده ولی تراکم کلمات کلیدی بسیار بالا نشان دهنده محتوای بی کیفیت است. اگر گوگل تعداد عجیب و غریب کلمات کلیدی در یک صفحه را مشاهده ممکن کند، ممکن شما را جریمه کند.


8- لینک های فوتر: برخی از طراحان وب از لینک های فوتر به عنوان هدایت کاربر استفاده می کنند. برخی سعی می کنند پیج رنک را با استفاده از همین لینک های فوتر به عنوان محلی برای لینک دهی غیر طبیعی دستکاری کنند.


9- مفقود شدن اطلاعات sitemap: گوگل از نقشه سایت XML برای تجزیه و تحلیل ساختار سایت شما و یادگیری نحوه قرارگیری صفحات استفاده می کند. مطمئن شوید که نقشه سایت XML شما در دسترس و به روز است و سپس آن را به Webmaster Tools خود ارسال کنید.


10- لینک دهی مخفی: تمامی لینک های سایت شما باید برای کاربران قابل مشاهده و مفید باشد. هر چیزی که پنهان باشد، مشکوک تلقی می شود. هرگز لینکی به رنگ پس زمینه ایجاد نکنید، حتی اگر این کار شما غیر عمدی باشد.


11- لینک های خارجی خراب: اگر لینک های خود را به روز نکنید، گوگل تصور می کند که شما به تجربه کاربری اهمیت نمی دهید و خوشحال هستید که بازدیدکنندگان را صفحات مختلفی که خطای 404 دارند منتقل می کنند. لینک ها را به صورت دوره ای بررسی کنید و لینک های خراب را از بین ببرید.


12- محتوای دزدیده شده: گاهی اوقات مدیران وب سایت محتوای سایت های دیگر را برمی دارند تا صفحات خود را به صورت انبوه درآورند. گوگل این محتوا را یک تکرار بی معنی می داند و سایت را جریمه می کند. بهتر است به جای این کار از محتوایی که دست اول است و طبق اصول سئو نوشته شده است، استفاده کنید.


13- محتوای پنهان: روش هایی برای محتوا نویسی وجود دارد که در سئو غیر استاندارد است. در این روش شکل متن در یک صفحه برای دستکاری موضوع یا وزن کلمات کلیدی تغییر می دهد و برای کاربر قابل مشاهده نیست.


14- استفاده زیاد از انکر تکست: در گذشته، کارشناسان سئو برای تقویت برخی از کلمات کلیدی روی آتوریتی آن کار می کردند. اما از زمان به روزرسانی الگوریتم پنگوئن در سال 2012، استفاده بیش از حد از لینک دهی با تنها یک انکر تکست خاص اصلا خوب نیست. سعی کنید از انکر تکست های مختلف برای لینک دهی استفاده کنید تا به نتایج خوب برسید و توسط گوگل جریمه نشوید.

خواندن این مقاله را از دست ندهید: انکر تکست و انواع آن

15- زمان از دسترس خارج بودن یک وب سایت: وقتی یک وب سایت خراب می شود همه از بازدیدکننده تا مدیر وب سایت و موتور جستجو ناراحت می شوند. اگر گوگل نتواند سایت شما را پیدا کند، ترجیح می دهد آن را از فهرست بندی یا همان ایندکس خود خارج نماید تا اینکه بازدیدکنندگان را به بن بست بفرستد.


16- دامنه های کلمه کلیدی: در حالی که نام دامنه ها به خودی خود خطرناک نیستند، اما ممکن در نام برخی از دامنه ها کلمات کلیدی وجود داشته باشد. مشکل لینک دهی انکر تکست را در نظر بگیرید، اگر ما مرتبا به آن دامنه لینک دهیم، گوگل ممکن این را به عنوان دستکاری انکر تکست ببیند. اگر از دامنه ای استفاده می کنید که مطابقت دقیق با کلمه کلیدی دارد، اطمینان حاصل کنید محتوای بسیاری خوبی در آن قرار می دهید. در غیر اینصورت صورت گوگل تصور می کند شما سعی دارید کاربران را فریب دهید.


17- لینک های اجاره شده: برخی از کارشناسان سئو هنوز معتقدند که لینک های اجاره شده برای سئو معتبر و مفید هستند. این افراد به طور ماهیانه هزینه ای را پرداخت می کنند و گاهی اوقات این لینک ها را تغییر می دهند. در واقع این ها همان لینک های پولی هستند و منجر به پنالتی گوگل می شوند.


18- استفاده از شبکه های وبلاگ: تا آنجا که به گوگل مربوط می شود، هر نوع ایجاد شبکه نشانه دستکاری بالقوه SERP است. در حال حاضر اکثر شبکه های وبلاگ از بین رفته اند یا به کاربران این فرصت را داده اند تا تمام این لینک های خروجی از این وبلاگ ها را حذف کنند و شما هم باید این کار را انجام دهید.


19- لینک های پراکنده پورسانتی: گوگل لزوما با وب سایت هایی که لینک پورسانتی می دهند مخالف نیست، اما تعداد زیادی از لینک های پورسانتی یک زنگ خطر است. ممکن است بخواهید لینک های پورسانتی را با ریدایرکت کردن مخفی کنید، اما گوگل بسیار باهوش تر است پس بهتر این کار را انجام ندهید.


20- عدم توجه به hreflang: hreflang برای آگاه کردن گوگل است که شما به عمد محتوای تکراری برای زبان ها یا مکان های مختلف منتشر کرده اید. در صورتیکه سایت شما چند زبانه است عدم استفاده از این تگ ممکن است منجر به جریمه سایت در گوگل شود.


21- لینک دهی Site-wideلینک های ساید واید لینک های هستند که در تمام صفحات یک سایت مانند فوتر یا در تعداد زیادی از صفحات مانند ساید بار دیده می شوند. استفاده از این نوع لینک سازی خارجی به دلیل ایجاد انبوهی از بک لینک ها از یک سایت آن هم با یک انکر تکست باعث ایجاد پنالتی می شود.


22- استفاده بیش از حد از کلمات کلیدی در توضیحات متا: استفاده از کلمات کلیدی در متا مدتی است که مورد بحث بوده است. دستکاری این بخش آسان است، اما اطمینان حاصل کنید که از کلمه کلیدی زیاد در آن استفاده نکرده اید.


23- سرعت کم سایت: اگر سرعت لود سایت شما کند باشد، کاربران را ناراحت می کند. عوامل بسیار زیادی بر سرعت سایت تاثیر می گذارند که شما باید همه ی آن ها را بررسی کنید و مشکل را برطرف سازید. از جمله سایت های خوب برای بررسی سرعت لود سایت، وب سایت GTmetrix است.


24- محتوای بازنویسی شده: بازنویسی همان سرقت محتوا است. اگر گوگل در ابتدا هم شما را جریمه نکند، پس از مدتی حتما این کار را انجام می دهد. اگر برای مقالات خود هزینه اندکی می کنید باید در مورد اینکه محتوا نویس آن را بازنویسی کرده باشد، فکر کنید. حتی گاهی اوقات ممکن است شما در این مورد اطلاع هم نداشته باشید، پس بهتر است قبل از بارگذاری محتوا به خوبی آن را بخوانید.


25- کامنت اسپم: اکثر سیستم های ثبت نظرات دارای سیستم شناسایی اسپم هستند، اما هنوز در برخی از بخش نظرات این مشکل وجود دارد. تمام کامنت های خود را بررسی کنید و اجازه ندهید اسپم ایجاد شود. اگر وقت بررسی ندارید، بهتر است این بخش را غیر فعال کنید.


26- مشاوره کلاه سیاه: اگر اطلاعاتی مربوط به دستکاری SERPها با استفاده از سئو کلاه سیاه منتشر می کنید، باید منتظر جریمه گوگل باشید.


27- محتوای هک شده: اگر سایت شما هک شده باشد، گوگل به سرعت آن را از SERP حذف می کند. برای جلوگیری از هک شدن و بازگردانی آن از بخش پشتیبانی استفاده کنید. تا در صورت ایجاد مشکل، سریع آن را حل کنید.


28- لینک سازی سریع: طبیعی است که بخواهید وب سایت شما سریع به رتبه مناسب برسد، اما در لینک سازی زیاده روی نکنید. تعداد زیادی لینک نشانه این است که این کار به صورت خودکار انجام می شود. بهتر است این کار را با گذشت زمان و به صورت تدریجی انجام دهید.


29- گزارش اسپم: گوگل یک فرم آنلاین برای گزارش سایت اسپم منتشر کرده است. سایت شما ممکن به عنوان منبع بالقوه اسپم توسط کاربران واقعی یا بدخواهانتان ارسال شده باشد. برای گزارش اسپم سایت در گوگل می توانید به نشانی رسمی آن به نام online form for spam site reporting مراجعه کنید. 


30- لینک سازی در انجمن ها: همه ما از تالارهای گفتمان یا همان فروم ها برای لینک دهی استفاده کرده ایم، اما گاهی اوقات تعداد بسیار زیادی پست وجود دارد که یافتن پست واقعی دشوار است. اگر لینک در این انجمن ها ایجاد کردید، سعی کنید از تکنیک های خوب و طبیعی برای لینک دهی استفاده کنید.

خواندن این مقاله را از دست ندهید: بهترین تکنیک های سئو سایت

31- پنهان کردن اسپانسر خود: داشتن اسپانسر چیز بدی نیست. بسیاری از سایت ها بدون داشتن حامی مالی وجود ندارند، بنابراین سعی نکنید اسپانسر خود را پنهان کنید اما به سایت های حامی مالی خود لینک nofollow دهید.


32- نقص در فایل robots.txt: از فایل robots.txt باید استفاده کنید تا به موتورهای جستجو نحوه برخورد با سایتتان را توضیح دهید. اگرچه دلایل موجهی برای حذف صفحات از robots.txt وجود دارد، اما این کار را به حداقل برسانید. مسدود کردن بیش از حد صفحات با کمک این فایل می تواند دلیل جریمه شما باشد.


33- لینک دهی به سایت های مشکوک: هرگز به سایتی که از نظر اخلاقی یا قانونی مشکوک است لینک ندهید. از لینک دهی به سایت های هک شده، پورن و بد افزار خودداری کنید. همچنین سعی کنید لینک سایت های دیگری که در گذشته جریمه شده اند را حذف کنید.


34- صفحات فرود: سایت ها برای بهبود موقعیت خود در SERP سعی در استفاده از چندین صفحه فرود دارند. برخی از وب سایت ها همچنین سعی دارند رتبه بندی خود را با ایجاد تعداد زیادی وب سایت تک صفحه ای بهینه شده برای یک کلمه کلیدی و سپس انتقال کاربران به سایت دیگری بهبود ببخشند. گوگل این روند را نادرست می داند و آن را جریمه می کند.


35- بهینه سازی بیش از حد: گوگل عادت ندارد خیلی چیزهای خوب را ببیند. جریمه بهینه سازی بیش از حد معمولا به این معنی است که شما یک قدم از سئو سایت خود بیشتر پیش رفته اید تا با این کار تمام کاربران را به صفحه سایت خود بیاورید. بهتر است قبل از این دچار جریمه گوگل شوید کمی آن را تعدیل کنید.


36- تبلیغات یا همان ریپورتاژ های خبری: بحث و جدال پیرامون محتوای تبلیغاتی توسط ریپورتاژ ها شاید مشهورترین بحث قبل از ارائه الگوریتم پنگوئن 2 بود. تبلیغات یا ریپورتاژ در واقع صفحه ای از محتوا است که دارای لینک پولی است و غالبا از این صفحات برای دستکاری نتایج جستجو استفاده می شود. زیاده روی در این نوع لینک سازی نیز باعث پنالتی شدن توسط گوگل می شود.


37- لینک های بسیار زیاد: هنگام لینک دادن به وب سایت های دیگر آن را در حد متعادل نگه دارید. تعداد زیادی لینک نشان دهنده این است که شما به دلیل سود متقابل در سئو با افراد مختلف تبادل لینک می کنید.


38- ریدایرکت: اگر سایت شما مشمول جریمه شود، استفاده از ریدایرکت 301 می تواند جریمه را به سایت جدید منتقل کند. علاوه بر این، اگر بعدا ریدایرکت را حذف کنید، خارج شدن از جریمه گوگل ممکن است تاخیر پیدا کند، پس برای امنیت وب سایتتان بهتر است این کار را نکنید.


39- کدهای خطا: علاوه بر خطای 404 که واضح است، طیف دیگری از خطاها نیز وجود دارد که گوگل از آنها متنفر است. کد 302  که نشان می دهد صفحه مورد نظر موقتا منتقل شده است و این اصلا برای گوگل ایده آل نیست. اگر واقعا می خواهید سایتی را انتقال دهید از ریدایرکت 301 استفاده کنید. همچنین اگر خطای 500 را مشاهده کردید، هر چه زودتر دلیل این مشکل را برطرف سازید.


40- متا تایتل و متا دیسکریپشن تکراری: برخی از ابزارهای وبلاگ نویسی و CMS ها باعث ایجاد متا های تکراری و تصادفی می شوند. وجود متاهای تکراری می تواند نشانه وجود محتوا تکراری در سایتتان باشد و ممکن است باعث جریمه شود.


41- بک لینک های مخرب: گاهی اوقات ممکن است سایت های رقیب برای اینکه شما را در SERP پایین بیاورند از سایت های مخرب به شما بک لینک دهند. پس همیشه بک لینک های وب سایت خود را بررسی کنید.


42- کلمات کلیدی هدفمند: گوگل در حال جنگ با برخی از کلمات کلیدی است که بیشتر در سایت های هرزنامه ظاهر می شود. اگر شما از این کلمات کلیدی استفاده کنید مشمول جریمه گوگل می شوید.


43- لینک دهی قاچاق: اگر بخواهید به صورت غیرقانونی به فایل های اسکریپت لینک دهید، گوگل در تجزیه و تحلیل اسکریپت ها و تعیین لینک های عجیب و غریب که نباید وجود داشته باشد بهتر از شما عمل می کند.


44- طراحی ضعیف سایت برای موبایل: گوگل به طور معمول می تواند ارتباط بین نسخه ی موبایل سایت و نسخه ی دسکتاپ سایت شما را تشخیص دهد. اگر طراحی تلفن همراه شما ضعیف باشد، ممکن از سوی گوگل جریمه شوید. بنابراین بهتر است وب سایت خود را حتما به صورت ریسپانسیو (Responsive) یا همان واکنش گرا طراحی کنید.


45- نداشتن یا تعداد بسیار کم لینک خروجی در محتوا: گوگل می خواهد محتوایی را مشاهده کند که به سایر مطالب استاندارد مشابه و منابع معتبر لینک شده باشد. اگر شما به سایت های دیگر لینک ندهید، به نظر می رسد که قصد دارید به صورت غیر طبیعی باعث افزایش کلیک گوگل شوید. در واقع لینک دادن به سایت های مرجع و منبع باعث تصدیق و اعتبار محتوا شما به پشتوانه این سایت ها نزد گوگل می شود.


46- دامنه با سابقه ی بد: ممکن است شما دامنه ای را با سابقه بد بدون اینکه از آن اطلاع داشته باشید، خریداری کردید. این موضوع می تواند باعث ایجاد مشکل در هنگام ایجاد سایت جدید شما شود. پس بهتر است این دامنه را رها کنید و یک دامنه جدید خریداری کنید.


47- سرقت مطالب: حتی اگر شما محتوا سایت دیگری را سرقت نکنید، ممکن است شخص دیگری محتوای شما را بدزدد. اگر به این دلیل جریمه شدید از گوگل بخواهید محتوای سرقتی را حذف کند. برای ارسال درخواست محتوا ی سرقت شده به گوگل می توانید به صفحه ی asking Google to remove the stolen content مراجعه کنید.


48- تبلیغات برجسته: هیچگاه نباید تبلیغات در صفحه اصلی سایت بر محتوای اصلی صفحه مسلط شود. الگوریتم گوگل فرد از جمله الگوریتم هایی است که بر روی این موضوع به شدت حساس است. 


49- استفاده از مزرعه محتوا: دو سال پس از ایجاد الگوریتم پاندا، خرید محتوا با تعداد کلمات کم و بی کیفیت کمتر بین وب سایت های مختلف دیده می شود. اگر محتوای شما بی کیفیت است و به جزئیات توجه نمی کنید و فقط برای پرکردن صفحه است که آن را می نویسید باید به سرعت محتوای خود را بازنویسی کنید.


50- مراقب پیشرفت سریع باشید: از کسی که ادعا می کند دارای یک روش جادویی و بی عیب و نقص است که به شما کمک می کند سایتتان به صفحه اول گوگل برسد، دوری کنید. تنها راه برای کسب رتبه خوب در گوگل این است که به مرور بهینه سازی انجام شود.

چگونه با یک جریمه برخورد کنیم؟

اگر علت جریمه وب سایت خود را فهمیده اید انگار نصف راه را رفته اید و اکنون فقط لازم است که آن را برطرف سازید. 


چگونه از جریمه گوگل خلاص شویم؟

هر مشکلی نیاز به یک راه حل متفاوت دارد، اما در ادامه برخی از روش های مقابله با جریمه را آورده ایم:


🔹 وحشت نکنید! حتی وب سایت های بزرگ نیز جریمه می شوند


🔹 لینک های دردسرساز را از بین ببرید. از گوگل بخواهید لینک های دردسرساز که به وب سایت شما آسیب می رسانند را محاسبه نکند و آن ها را disavow کنید.


🔹  با وجود اینکه برخی از ابزار ها مانند disavow به صورت اتومات لینک های شما را حذف می کنند، بهتر برخی از لینک ها را نیز به صورت دستی پاک کنید.


🔹  اگر جریمه شما دستی بود، درخواست تجدید نظر کنید.


🔹  صبر کنید! گاهی اوقات برای اینکه گوگل بتواند تغییر شما را انجام دهد مدتی طول می کشد.

جمع بندی

در این مقاله سعی کردیم به مهم ترین دلایلی که باعث خشم گوگل و جریمه یک سایت می شود و راه های برطرف کردن این جریمه ها اشاره کنیم. اما فراموش نکنید گاهی اوقات، بهتر است یک سایت را کنار بگذارید تا اینکه با مجازات گوگل بجنگید، مانند زمانی که دامنه وب سایتتان مخدوش شده باشد و در این حالت کارهای کمی وجود دارد که می توانید انجام دهید. در نهایت می توان گفت بیشتر جریمه ها با کمی تلاش، کمی سخت کوشی و رویکردی اخلاقی برای بازسازی سایتتان قابل رفع هستند.


امتیاز 4.9
از 5
1747 رای

سوالات متداول

جریمه گوگل (Google penalty) به این معنی است که وب سایت شما قوانین سئو استاندارد را نقض کرده است و توسط گوگل تنبیه شده است. این تنبیه و جریمه می تواند شامل عدم نمایش سایت در نتایج جستجو و یا کاهش چشمگیر رتبه سایت برای برخی از کلمات کلیدی و در نتیجه کاهش ترافیک سایت باشد.

دلایل بسیار زیادی وجود دارد که منجر به پنالتی گوگل می شود. اگر وجه تشابه همه ی آن ها را در نظر بگیریم انجام فعالیت های مصنوعی برای افزایش ترافیک سریع سایت است. در این مقاله به 50 دلیل مهم که ممکن است باعث جریمه سایت شود اشاره کرده ایم.

جریمه های گوگل به دو نوع دستی و الگوریتمی تقسیم می شوند. جریمه های دستی گوگل معمولا توسط کارمندان گوگل انجام می شود، اما جریمه های الگوریتمی به صورت اتومات با به روز رسانی یک الگوریتم یا معرفی یک الگوریتم جدید اتفاق می افتد.

برای اینکه بفهمید توسط گوگل جریمه شده اید می توانید در سرچ کنسول بخش “Manual Actions” را انتخاب کنید. در اینصورت اگر جریمه دستی گوگل شامل حال سایت شما شده باشد در این بخش پیغام مورد نظر را خواهید دید. پیدا کردن جریمه های الگوریتمی نیز در این مقاله توضیح داده شده است.

نظرات

ارسال نظر

    • مردم و لبخندها
      حیوانات و طبیعت
      غذا و نوشیدنی
      فعالیت‌ها
      سفر و مکان
      اشیاء
      نمادها
      پرچم‌ها
عکس خوانده نمی‌شود
ارتباط با آنیز وب

جهت ارتباط با کارشناس فنی یا فروش و ارسال داکیومنت پروژه و دریافت مشاوره رایگان از طریق روش های زیر با ما ارتباط داشته باشید.

ارتباط با ما