طراحی وب سایت اختصاصی یکی از انواع طراحی وب است که توسط شرکت های طراح و توسعه دهنده وب حرفه ای انجام می شود. وب سایت اختصاصی یا همان سفارشی زمانی مورد نیاز است که بخواهیم امکانات یا خدمات خاصی از طریق وب به نحوی ارائه دهیم که با وب سایت های مبتنی بر CMS امکان پذیر نمی باشد.
طراحی سایت اختصاصی چیست؟
طراحی وب سایت اختصاصی به معنای طراحی سایتی است که با زبان برنامه نویسی مشخصی مثلا PHP یا ASP مطابق با امکانات مورد درخواست مشتری انجام می شود. در طراحی سایت از نوع اختصاصی از مرحله دیزاین تا کد نویسی و پیاده سازی تمام کار به صورت سفارشی و کاملا مهندسی شده انجام می شود.
کاربرد طراحی وب اختصاصی چیست؟
طراحی وبسایت های اختصاصی بیشتر برای پروژه هایی کاربرد دارد که دارای برنامه توسعه بلند مدت و به روز رسانی امکانات در مقیاس بزرگ می باشند. برای مثال یک استارتاپ فروشگاهی را در نظر بگیرید که در ابتدا با فروش محصولات توسط برند خود آغاز می کند، اما به مرور از طریق ثیت نام و مدیریت سایر فروشگاه ها، کالاهای سایر فروشنده ها را نیز از طریق بستر وب سایت به فروش می رساند. (شاید بتوان گفت نزدیک ترین نمونه ی واقعی به این مثال در ایران، وب سایت فروشگاهی دیجی کالا می باشد.)
همچنین اگر قرار باشد امکانات وب سایت توسط سایر پلتفرم ها مانند اپلیکیشن اندروید و ای او اس نیز ارائه شود، یک سیستم یکپارچه بهینه و قوی نیاز است که به صورت مداوم نیازمند آپدیت و پشتیبانی است، که در این حالت پیشنهاد ما به مشتریان، طراحی سیستم های اختصاصی تحت وب است.
از جمله مزایا طراحی وب سایت های اختصاصی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
✔️ امکان توسعه اصولی و اعمال تغییرات دلخواه در وب سایت
✔️ امکان افزودن اپلیکیشن اندروید و ای او اس به صورت بهینه
✔️ طراحی گرافیک اختصاصی متناسب با سلیقه مشتری و هویت برند
✔️ تامین امنیت وب سایت در سطوح بالاتر
✔️ اعمال تغییرات و امکانات مدیریتی دلخواه در پنل ادمین وب سایت
طراحی اختصاصی سایت بهتر است یا طراحی سایت با وردپرس؟
وردپرس یکی از CMS ها یا همان سیستم های مدیریت محتوا آماده و محبوب در سراسر جهان است که بسیاری از وب سایت های دنیا بر روی این سیستم پیاده سازی شده اند. برای شخصی که برای شروع تصمیم دارد یک وب سایت برای کسب و کار خود راه اندازی کند، شاید انتخاب بین طراحی وبسایت وردپرسی با اختصاصی کمی دشوار باشد.
قبل از آنکه تصمیم بگیرید سایت خود را بر روی چه بستری پیاده سازی کنید، حتما به سوالات زیر در ذهن خود پاسخ دهید:
بودجه ی شما چقدر است؟
حداکثر هزینه ای که میتوانید برای راه اندازی 0 تا 100 یک وب سایت پرداخت کنید را در نظر بگیرید. (هزینه های جانبی مانند ثبت دامنه، هاست، پشتیبانی تغییرات را نیز در نظر داشته باشید.) قطعا هزینه طراحی وبسایت اختصاصی بیشتر از هزینه راه اندازی سایت وردپرسی است.
چه مقدار برای انجام پروژه زمان دارید؟
آیا برای انجام پروژه محدودیت زمانی دارید؟ اگر با محدودیت زمان رو به رو هستید باید بدانید وب سایت های اختصاصی برای راه اندازی به زمان بیشتری نیاز دارند.
وب سایت رقبا شما در چه سطحی است؟
آیا رقبا شما دارای وب سایت های ساده و غیر اختصاصی هستند و یا اینکه وب سایت های آن ها اغلب اختصاصی و حرفه ای طراحی شده اند؟ بررسی وضیعت رقبا می تواند به درستی تصمیم شما کمک کند.
مخاطبین شما در فضای وب چه افرادی هستند؟
پرسش این سوال از آنجایی مهم است که کاربران هر سایت در یک صنعت مشخص، سطح معینی از عملکرد و حرفه ای بودن را همیشه مد نظر دارند. برای مثال در حوزه ای مانند فروشگاه آنلاین گوشی موبایل از آنجاییکه تعداد فروشگاه های حرفه ای و قوی افزایش یافته است، قطعا راه اندازی یک وب سایت فروشگاهی موبایل با سطح متوسط و یا ضعیف برای مخاطبین شما اصلا جذاب نخواهد بود.
همچنین از آنجاییکه مخاطبین جوان با تکنولوژی آشنایی بیشتری دارند، اگر مخاطبین شما این گروه سنی است باید کیفیت و حرفه ای بودن در وب سایت شما کاملا احساس شود.
کارکرد وب سایت چیست؟
وب سایت مورد نظر شما چه امکاناتی ارائه دهد؟ یک اتوماسیون کامل سفارش غذا از رستوران است؟ سیستم رزرواسیون دارد یا فقط قرار است به معرفی شرکت و خدمات خود بپزدارید؟
قطعا هرچه پیچیدگی وب سایت بیشتر باشد، باید از انتخاب خود برای طراحی یک سایت اختصاصی مطمئن تر باشید.
قدرت برند شما چقدر است؟
برند شما هویت کسب و کارتان است. طبیعتا هر چقدر برند قوی تری داشته باشید، بیشتر به طراحی وب سفارشی نیاز پیدا خواهید کرد. چرا که باید در میان انبوهی از وب سایت های مرتبط با حوزه ی کاری خود، خاص و منحصر به فرد به نظر برسید.
هزینه طراحی سایت اختصاصی
از آنجاییکه در طراحی سایت از نوع سفارشی (اختصاصی) نیاز به صرف زمان و نیروی متخصص بیشتر و حرفه ای تر است، بنابراین هزینه ی پیاده سازی سایت اختصاصی نیز بیشتر از وب سایت های مبتنی بر CMS مانند وردپرسی می باشد. قیمت طراحی وب سایت اختصاصی با توجه به امکانات مورد نیاز مشتری مشخص می شود. در واقع هیچ شرکت طراحی وب حرفه ای نمی تواند برای یک پروژه ی اختصاصی طراحی وب بدون بررسی امکانات و نیازهای مشتری، قیمت را برآورد کند.
بنابراین اگر میخواهید تعرفه ی طراحی وب سایت اختصاصی یک شرکت طراحی وب را بدانید قبل از تماس با شرکت مورد نظر حتما امکانات و نیازهای خود را در سندی به صورت فایل ورد یا پی دی اف آماده کنید و برای شرکت مورد نظر ارسال کنید. شرکت طراحی وب، با گرفتن یک زمان مشخص از شما، امکانات مورد نیاز در داکیومنت را بررسی کرده و با توجه به منابع مورد نیاز، زمان و هزینه ی حدودی پروژه را به شما اعلام خواهد کرد.
چگونه می توان یک وب سایت اختصاصی ایجاد کرد
از آنجاییکه در طراحی وبسایت از نوع اختصاصی نیاز به دانش برنامه نویسی و گرافیک وب به صورت حرفه ای است، بنابراین یک شخص که دانشی از برنامه نویسی ندارد، نمی تواند یک وب سایت اختصاصی طراحی کند. همچنین در میان شرکت های طراحی وب نیز مورد های محدودی وجود دارد که صورت حرفه ای دارای تیم های برنامه نویسی تحت وب هستند و پروژه های اختصاصی را با کیفیت انجام می دهند.
شما برای انجام طراحی وب اختصاصی باید از شرکت های فعال در این زمینه استفاده کنید و یا یک تیم حرفه ای برای راه اندازی سیستم خود استخدام کنید. از آنجاییکه استخدام نیرو هزینه ی بیشتر دارد و نیازمند دانش حدودی برای مدیریت عملکرد تیم می باشد، بنابراین اغلب مشتریان گزینه ی 1 را انتخاب می کنند.
شرکت آنیز وب نیز با برخورداری از تیم های حرفه ای در حوزه ی طراحی وب و نمونه کارهای قوی سیستم های تحت وب اختصاصی، آماده پاسخگویی به تمام سوالات شما در زمینه طراحی انواع وب سایت و اجرای پروژه های مورد نیاز شما می باشند.
ارسال نظر