معرفی مهم ترین الگوریتم های گوگل

مهمترین الگوریتم های گوگل

سئو یک فرایند تقریبا پیچیده است و شامل فعالیت‌های مختلفی می شود. تمام این فعالیت‌ها اثر یکسانی بر روی سایت ها ندارند. گاهی اوقات کارهایی که شما برای بهینه سازی سایت خود انجام می دهید نتیجه آن در طولانی مدت دیده می شود، ولی اثر زیادی برای وب سایت می گذارند. با انجام برخی دیگر از کارها، به سرعت نتیجه آن را بر روی وب سایت خود می بینید، اما ممکن است پس از مدتی وضعیت سایت شما را بدتر از زمانی کنند که تازه شروع به کار کرده‌اید. 

موتورهای جستجو می توانند سایت‌های خوب را از بد تشخیص دهند. به ویژه گوگل که یک متخصص در زمینه تعیین سطح کیفیت سایت‌ها است. اما سوالی که پیش می آید این است که گوگل چگونه سایت ها را بررسی می کند؟

در واقع الگوریتم های گوگل همان ساز و کاری است که این موتور هوشمند برای بررسی و رتبه بندی وب سایت ها، به کار می گیرد. 

الگوریتم های گوگل چگونه بر رتبه بندی سایت تاثیر می گذارند؟

الگوریتم های رتبه بندی جستجوی گوگل از زمانی که کار خود را آغاز کرده اند در آن ها تغییرات زیادی ایجاد گردید. در گذشته هیچ کس نمی توانست به راحتی یک سایت بی کیفیت را تشخیص دهد و از بالا آمدن آن جلوگیری کند، اما گوگل با استفاده از به روزرسانی‌های الگوریتم‌های مختلف خود توانسته با وب سایت های بی کیفیت برخورد کند و مانع از پیشرفت آنها شود. شما امروزه کمتر سایت بی کیفیتی را می بینید که در نتایج اولیه جستجو گوگل باشند. دلیل آن الگوریتم‌های قوی گوگل مانند پاندا، پنگوئن، کبوتر و غیره هستند.

اگر هنگام مشاهده آمار سایت خود متوجه افت ناگهانی در بازدید و رتبه بندی شدید، ممکن است نکاتی که مربوط به یکی از این الگوریتم‌ها است را رعایت نکرده و به همین علت جریمه شده باشید. شما باید به خوبی تمام بخش‌های وب سایت خود را بررسی کنید و اینکه توسط کدام الگوریتم جریمه شده‌اید، بستگی به این دارد که چه کارهایی برای افرایش سئو سایت خود انجام داده‌اید.

الگوریتم‌های گوگل بسیار متنوع هستند و هر بار که آپدیت می شوند، ابعاد بیشتری از فعالیت و ساختار وب سایت ها را پوشش می دهند. 

1- الگوریتم گوگل پاندا (Google Panda)

الگوریتم پاندا وب سایت‌ها را بر اساس کیفیت محتوای آنها ارزیابی می کند. صفحاتی که دارای محتوای با کیفیت هستند جایگاه بالاتری در نتایج جستجوی گوگل به دست می آورند و بالعکس محتوای بی کیفیت در صفحات آخر گوگل نمایش داده می شود. پس اگر می خواهید سایت خود را به خوبی برای الگوریتم پاندا، بهینه سازی کنید باید به کیفیت محتوای آن توجه کنید.


الگوریتم پاندا گوگل

الگوریتم پاندا چه سایت‌هایی را جریمه می کند؟

🔹 محتوای ضعیف: محتوا ضعیف لزوما به معنی محتوا با تعداد کلمات کم نیست. هنگام ایجاد یک محتوا، مطمئن شوید که محتوای شما پاسخ صریح به سوالات کاربران می دهد، در غیر اینصورت محتوایتان در دسته بندی ضعیف قرار می گیرد.

🔹 محتوای بی کیفیت: محتوا بی کیفیت به محتوایی گفته می شود که حتی نگاه کردن به آن نیز به شما آسیب می رساند چه برسد که بخواهید آن را بخوانید. در این حالت، متن دارای نگارش ضعیف با غلط های املایی، تصاویر بسیار بزرگ که حواس خواننده را پرت می کند و طراحی‌هایی که بر تجربه کاربر تاثیر منفی می گذارد، می باشد. به طور کلی هر آنچه که که باعث اذیت کاربر می شود را باید از محتوای خود حذف کنید. باید محتوا شما به صورتی باشد که کاربر از دیدن آن نیز لذت ببرد.

 🔹 محتوای غیر مفید و غیر قابل اعتماد: محتوایی که کاربران با خواندن آن چیز جدیدی یاد نمی گیرند و حتی گاهی اوقات موجب صدمه به آنها نیز می شود، طبق الگوریتم پاندا، امتیاز منفی می گیرند. در واقع گوگل هیچ تحملی در برابر محتوا غلط و گول زننده ندارد. محتوای شما باید کاملا علمی، درست و معتبر باشد.

 🔹 محتوای تکراری: محتوای تکرای یا محتوای کپی به محتوایی گفته می شود که از روی محتواهای دیگر کپی شده باشد. بسیاری تصور می کنند اگر بخش کوچکی از محتوای آنها کپی باشد، اشکال ندارد. در حالیکه گوگل اگر بخش کوچکی از متن نیز کپی باشد آن سایت را جریمه می کند. اگر زمانی قصد استفاده از متن به عنوان نقل قول داشتید، به میزان بسیار کم در صفحات مختلف می توانید از آن استفاده کنید، اما استفاده از متن اصلی به طور کامل و به عنوان یک محتوا جدید کاملا ممنوع است. 

 🔹 بازنویسی مقاله: برخی از سایت ها برای اینکه به خاطر محتوای تکراری جریمه نشوند آن را با استفاده از کلمات دیگر بازنویسی می کنند. باید بگوییم که حتی بازنویسی مقاله نیز بر سئو سایت شما تاثیر می گذارد و باعث افت رتبه بندی آن می شود، به خصوص زمانی که برای بازنویسی از نرم افزارهای خودکار برای این کار استفاده می کنید.

چگونه وب سایت خود را بر اساس الگوریتم پاندا بهینه کنیم؟

اگر مطمئن هستید که وب سایت شما توسط الگوریتم پاندا جریمه شده است، باید کیفیت محتوای خود را افزایش دهید. اگر می دانید که کدام صفحات نیاز به کار بیشتری دارد، آنها را به صورت اصولی بازنویسی کنید. شما باید تمام مواردی که باعث آزار کاربران و الگوریتم پاندا می شود را حذف کنید و به جای آنها از موارد با کیفیت که باعث بهتر شدن محتوای صفحه شما می شود، استفاده کنید.

2- الگوریتم گوگل پنگوئن (Google Penguin

این دومین الگوریتمی است که به احتمال زیاد شما را در سئو سایت اذیت می کند. الگوریتم پنگوئن و پاندا اشتراکات زیادی با یکدیگر دارند، اما الگوریتم پنگوئن سایت را با توجه به مولفه های دیگری نیز ارزیابی می کند. 


الگوریتم پنگوئن گوگل

الگوریتم پنگوئن با لینک سازی غیر اصولی برخورد می کند. لینک‌دهی درست بر رتبه بندی سایت تاثیر مثبتی می گذارد. یک لینک دهی درست باید ویژگی‌های زیر را داشته باشد:


✔️ به صفحاتی لینک دهید که با یکدیگر ارتباط دارند.

✔️ انکر تکست که برای لینک دهی استفاده می کنید با صفحه‌ای که به آن لینک می دهید باید ارتباط داشته باشد.

✔️ از سایت های معتبر برای لینک دهی استفاده کنید. (برای لینک دهی به سایت های مرجع از تگ نو فالو استفاده کنید.)

✔️از چندین دامنه مختلف به سایت شما لینک داده شود. لینک‌ دهی مشکوک از سایت‌هایی که رتبه بندی و دامنه آنها مشکل دارد، تاثیر منفی بر سئو می گذارد. وظیفه پنگوئن این است که اطمینان حاصل کند، لینک دهی از سایت های معتبر انجام شده است. 

خواندن این مقاله را از دست ندهید: اهمیت لینک سازی داخلی در سئو چیست؟
نکته مهم: الگوریتم گوگل پنگوئن جریمه دستی گوگل (Google’s manual actions) برای لینک دهی غیر طبیعی نیست بلکه الگوریتم پنگوئن کاملا خودکار است و اگر بک لینک‌های غیر طبیعی را حذف کنید جریمه سایت شما را رفع می کند. اما در جریمه دستی گوگل، باید علاوه بر پاکسازی لینک‌دهی‌های غلط، درخواست تجدید نظر نیز برای گوگل ارسال کنید.

الگوریتم پنگوئن چه سایت‌هایی را جریمه می کند؟

 ☑️ خرید بک لینک: خرید بک لینک نقص قوانین گوگل است که شما در ازای پرداخت پول از سایتی بک لینک بخرید تا رتبه وب سایت شما بهبود یابد.

 ☑️ عدم تنوع انکر تکست: انکر تکست یا همان متنی که با استفاده از آن به صفحه‌ای لینک می دهید، دیگر مولفه‌ای است که در کیفیت لینک دهی شما موثر است. اگر همیشه از یک متن یکسان برای لینک دهی استفاده کنید، گوگل تصور می کند که شما برای دستکاری رتبه بندی این کار را انجام می دهید.

 ☑️ کیفیت پایین لینک‌ها: اگر محتوایی که در صفحه ی لینک داده شده قرار می دهید، بی کیفیت باشد یا ارتباطی بین صفحات وجود نداشته باشد، الگوریتم پنگوئن سایت را جریمه می کند. همیشه نمی توانید افرادی را که به سایت شما لینک می دهند را کنترل کنید. اما باید تلاش کنید تا از شر لینک هایی که به سایت شما آسیب می رسانند، خود را خلاص کنید.

 ☑️ پرکردن صفحات با کلمات کلیدی: الگوریتم پنگوئن مانند پاندا نیز مراقب استفاده از کلمات کلیدی است. آیا تا به حال با صفحاتی با جملات طولانی مواجهه شده اید که در آنها بارها از کلمات کلیدی استفاده شده است و پاسخی نیز برای سوال شما در آن وجود ندارد؟ چیزی بدتر از اینکه صفحات خود را با کلمات کلیدی پر کنید وجود ندارد...

چگونه وب سایت خود را بر اساس الگوریتم پنگوئن بهینه کنیم؟

اگر متوجه شدید که در بخش لینک سازی سایت شما مشکلی وجود دارد، باید موارد مختلف را جستجو کنید و مشکل را هر چه سریعتر برطرف سازید. با ابزارهای مختلف می توانید کیفیت لینک های سایت را بررسی کنید. 

اگر می توانید به صورت دستی آنها را حذف کنید، این کار را انجام دهید. اگر خودتان نمی توانید این کار را انجام دهید با افرادی که در زمینه مدیریت بک لینک فعالیت می کنند، صحبت کنید تا آنها این کار را برای شما انجام دهند. همچنین شما می توانید از ابزار Google Disavow برای حذف این لینک‌ها استفاده کنید.

اگر از کلمات کلیدی به صورت افراطی استفاده کرده‌اید، باید آنها را در صفحات سایت خود بیابید. سپس تعداد آنها را کاهش دهید تا محتوای شما حالت نرمال پیدا کند. 

3- الگوریتم کبوتر (Google Pigeon)

اگر در مورد سئو محلی (Local SEO) شنیده باشید به احتمال زیاد در مورد تاثیر آن بر رتبه بندی نتایج گوگل نیز اطلاعاتی دارید. گوگل برای رتبه بندی نتایج جستجو از دو الگوریتم جداگانه استفاده می کند. یک الگوریتم برای جستجوی سنتی وب و دیگری برای جستجوی محلی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از این دو الگوریتم باعث می شود نتایج جستجو ایده‌آل‌تر باشد. برای اینکه این دو الگوریتم با یکدیگر سازگار شوند نیاز به یک الگوریتم جدید بود که گوگل آن طراحی کرد و نام آن را الگوریتم کبوتر گذاشت.


الگوریتم کبوتر گوگل

در حال حاضر رتبه بندی یک وب سایت با توجه به مکان و فاصله کسب و کار مربوط با کاربر جستجو کننده تعیین می شود. هر چه کسب و کار شما به کاربر نزدیکتر باشد در رتبه بالاتری نمایش داده می شود. 

چگونه وب سایت خود را با توجه به الگوریتم کبوتر بهینه کنیم؟

در مورد فاصله کسب و کار به کاربر، کار زیادی شما نمی توانید انجام دهید. اما برای جذب کاربرانی که به اندازه کافی به شما نزدیک هستند، شما باید یک سری از کارهای سئو را انجام دهید. برخی از فعالیت‌های سئو که باعث بهتر شدن رتبه شما در الگوریتم کبوتر می شود عبارتند از:


✔️  نوشتن محتوای با کیفیت در مورد کسب و کارتان


✔️ از کلمات کلیدی استفاده کنید که موقعیت مکانی شما را نشان می دهد.


✔️ وب سایت خود را برای تلفن همراه بهینه کنید.


✔️ از وب سایت‌های معتبر به سایت خود لینک بدهید.


✔️ برای الگوریتم جستجوی محلی نیز وب سایت خود را بهینه کنید (برای این کار باید از متن، عکس و فیلمی در محتوای خود استفاده کنید که با موقعیت مکانی شما ارتباط داشته باشد.)


✔️ در سایت خود اطلاعاتی مانند نام، آدرس و شماره تلفن خود را وارد کنید.


✔️ به نحوی فعالیت کنید که مشتریان شما نظرات مثبتی در مورد کسب و کارتان در بخش نظرات گوگل بنویسند.


✔️ از داده‌های ساختاریافته (structured data) در صفحات سایت خود استفاده کنید.

4- الگوریتم مرغ مگس خوار (Google Hummingbird

برخلاف الگوریتم پاندا و پنگوئن، هدف الگوریتم مرغ مگس خوار تغییر در نحوه رتبه بندی وب سایت‌ها نبود، حداقل این کار را به طور مستقیم نمی کند. هدف مرغ مگس خوار بهبود نتایج جستجو است. این الگوریتم با توجه سوال کاربر، هدف پشت این سوال را تفسیر می کند و سپس با استفاده از این تفاسیر صفحاتی که بیشترین صلاحیت را برای پاسخ به سوال کاربر را دارند را نشان می دهد. موضوعات مرتبط با کلمه کلیدی به اندازه خود کلمه کلیدی مهم هستند.

خواندن این مقاله را از دست ندهید: الگوریتم rankbrain چیست؟

مرغ مگس خوار با هدف بهبود جستجو از طریق تفسیر هدف کاربر در پشت یک جستجو، این الگوریتم را در صفحه های وب اجرا کرد. در واقع طبق این الگوریتم، مفهوم کلمات کلیدی به اندازه خود کلمات کلیدی مهم هستند.


الگوریتم مرغ مگس خوار

در الگوریتم مرغ مگس خوار چه چیزی مهم است؟

در الگوریتم مرغ مگس خوار آن چه مهم است جستجوی معنایی می باشد. در واقع گوگل با توجه به این الگوریتم به جای توجه به کلمات کلیدی به معنا و مفهوم آن توجه می کند.

چگونه سایت خود را برای الگوریتم مرغ مگس خوار بهینه کنیم؟

نکته اصلی الگوریتم مرغ مگس خوار این است که درک کنید واقعا کاربران در هنگام جستجوی آنلاین به دنبال چه چیزی هستند. بیشتر اوقات واضح است که کاربران چه می خواهند مخصوصا اگر سوال آنها به نحوی باشد که جوابش به عدد باشد، مانند "سال شروع جنگ جهانی اول". پاسخ سوال را در محتوای خود ارائه دهید و با استفاده جزئیات، کلمات مترادف و کلمات مرتبط آن را غنی کنید. توصیه می شود قبل از نوشتن در مورد هر موضوعی به خوبی تحقیق کنید. در این حالت شما با تمام واژگان لازم در مورد یک موضوع آشنا می شوید و می توانید به خوبی از آن ها در محتوا خود استفاده کنید.

در تولید محتوا با کیفیت هدف این است که به مخاطبان خود کمک کنید به جواب سوال خود برسند.

از چه روشی کلمات کلیدی و عباراتی که کاربران جستجو می کنند را بیابیم؟

☑️ مکان‌هایی مانند وبلاگ‌ها، انجمن‌ها، شبکه‌های اجتماعی، ویکی پدیا و پلتفرم های پرسش و پاسخ که تعداد زیادی کاربر در آن ها وجود دارد، برای پیدا کردن کلمات کلیدی بسیار مناسب هستند. 

☑️ ابزارهای جستجوی کلمات کلیدی مانند:kwfinder, keywordtool

☑️ پیشنهادات جستجو گوگل که در بخش " جستجوهای مربوط به " وجود دارد.

☑️ویکی پدیا یک نمونه عالی از سایت بهینه شده برای جستجوی معنایی است و حتی قبل از راه اندازی الگوریتم مرغ مگس خوار نیز به این صورت کار می کرد. به دلیل غنی بودن از اطلاعات، مقالات آن تقریبا همیشه هدف کاربرهایی است که سوالات آنها شامل کلمه‌ای "چیست" می باشد. 
خواندن این مقاله را از دست ندهید: چگونه کلمات کلیدی را انتخاب کنیم؟

5- الگوریتم پی دی لون (Google Payday Loan

الگوریتم پی دی لون چندین نقطه مشترک با الگوریتم پاندا و پنگوئن دارد، اما نباید این الگوریتم ها را با یکدیگر اشتباه بگیرید. این الگوریتم در نوع خود یک به روز رسانی جداگانه است و از نوع خاصی وام در کشور آمریکا گرفته شده است.. در سال 2013 هنگامی که گوگل تصمیم گرفت با عبارات کلیدی اسپم مانند وام با بهره بالا، پورنوگرافی، کازینو و سود بالا مقابله کند، پی دی لون راه اندازی شد.  

نحوه کار این الگوریتم بسیار ساده است. برخی از سایت‌ها از روش‌های غیرقانونی در سئو مانند لینک دهی اسپم برای رتبه بندی در عبارات کلیدی مرتبط با پورنوگرافی، وام با بهره بالا و کازینو استفاده می کنند و این وب سایت ها هدف اصلی پی دی لون هستند.  

در واقع گوگل با کمک الگوریتم پی دی لون با وب سایت هایی که محتواهای اسپم و غیر اخلاقی منتشر می کند، مبارزه می کند.

چگونه وب سایت خود را بر اساس الگوریتم پی دی لون بهینه کنیم؟

تا زمانی که در سئو فعالیت های کلاه سیاه انجام ندهید، با الگوریتم پی دی لون مشکلی نخواهید داشت. با این حال اگر مشمول جریمه این الگوریتم شدید، تنها راه حل این است که روش‌های غیر قانونی که استفاده کردید را حذف کنید و فعالیت‌های سئو که در واقع چیز ارزشمندی برای کاربران تولید نمی کند را کاهش دهید.

6- الگوریتم موبایل گدون (Google Mobile Geddon) 

زمانی که الگوریتم Mobile Geddon (در فارسی به معنای: آخر زمان موبایلی) ارائه شد، بسیاری از سایت‌ها دچار ضرر شدند. علی رغم نظر بسیاری از سئوکاران که تصور می کنند این الگوریتم سایت‌ها را خراب می کند اما این چنین نبود. تمام کاری که گوگل انجام داد این است که فاکتور جدیدی برای رتبه بندی نتایج جستجو گوگل در گوشی‌های تلفن همراه معرفی کرد. در الگوریتم موبایل گدون نظر کاربر هنگام مشاهده صفحات در گوشی های همراه در نظر گرفته می شود.

این نوآوری به خاطر افزایش قابل توجه جستجو در گوشی‌های همراه ایجاد شد. گوگل تصور کرد که جهان به سمت استفاده گوشی می رود و کاملا هم تصورش درست بود. هدف این الگوریتم تطبیق جستجو در دستگاه‌های مختلف از جمله تبلت، گوشی تلفن همراه و رایانه های شخصی است.

این به روز رسانی برای سازگاری با موبایل در سال 2015 ایجاد شد و از آن زمان به بعد یک شاخص جدید و جداگانه برای سئو وب سایت‌ها ایجاد شد. سرانجام در سال 2018 تمامی سایت ها باید به این موضوع توجه می کردند تا در نتایج جستجو گوگل رتبه مناسبی به دست آورند.

چگونه می توان سایت خود را بر اساس الگوریتم موبایل گدون بهینه کرد؟

اولین قدم این است که بررسی کنید که سایت شما برای تلفن همراه مناسب است یا خیر. با استفاده از ابزار Mobile Usability در گوگل سرچ کنسول می توان موبایل فرندلی بودن صفحات سایت را بررسی کرد و در صورت داشتن مشکل، اقدام به بر طرف نمودن آن ها کرد. 

یک وب سایت باید شرایط خاصی داشته باشد تا بتواند برای تلفن همراه نیز مناسب باشد. در سئو موبایل در درجه اول، تجربه کاربر مهم است. ما در اینجا برخی از موارد که باید به آن توجه کنید را آورده ایم:


 ✔️ طراحی ریسپانسیو (واکنش گرا): به این معنی است که سایت خود را به نحوی طراحی کنید که به طور خودکار با هر صفحه نمایشی خود را تنظیم کند و نیاز به بزرگنمایی یا اسکرول نداشته باشد.

 ✔️ فونت بزرگ: روش دیگر برای صرفه جویی در وقت کاربر این است که از فونت بزرگتر برای نوشتن در گوشی همراه استفاده کنید. زمانی که متن بزرگ است، کاربران به راحتی می توانند متن را بخوانند، پاسخ سوال خود را بیابند و برای خواندن ادامه متن ترغیب شوند.

 ✔️ استفاده از فرمت درست: چه کسی دوست دارد پیام‌هایی مانند "این محتوا در دستگاه شما قابل پخش نیست" را ببیند؟ در اینصورت باعث می شود کاربران احساس کنند وقتشان هدر رفته است. انواع فرمت وجود دارد که در برخی از گوشی های همراه پشتیبانی نمی شود: مانند Flash. بنابراین استفاده از این نوع فرمت ها در محتوای خود خودداری کنید.

 ✔️ عدم استفاده از عناصر مزاحم: پاپ آپ هایی که به ناگهانی در سایتی که شما با آرامش در آن در حال مطالعه هستید را باز می شوند، قاتل رابط کاربری (UX) هستند. اگر باید تبلیغاتی را نشان دهید، با درایت به بازدیدکنندگان خود اشاره کنید که آنها می توانند وارد این بخش شوند و چیز خوبی دریافت نمایند. این کار را به روشی انجام دهید که بیشتر محتوای شما همچنان قابل مشاهده و استفاده باشد. اگر بسته شدن پنجره بازشو نیز آسان باشد، کاربران قدردان شما می شوند.

 ✔️ فاصله بین عناصر تعاملی: اگر در هر صفحه دکمه، کادر تایید یا موارد از این دست وجود دارد، آنها را به اندازه کافی بزرگ کنید تا کاربران بتوانند به راحتی آن را فشار دهند و فاصله‌ای نیز بین این دکمه‌ها بگذارید تا کاربران مکان اشتباهی را فشار ندهند.

 ✔️ وب سایت جداگانه‌ای ایجاد نکنید: صادقانه بگویم، داشتن سایت جدا برای گوشی به سئو یا رتبه شما آسیب نمی رساند. اما اگر یک سایت جدا ایجاد کنید وقت و هزینه خود را هدر داده اید. 

 ✔️ سرعت بارگذاری:گوگل در اطلاعیه‌های خود اعلام کرده است که سرعت بارگذاری صفحات وب یکی از مولفه های تاثیرگذار در رتبه بندی صفحات است. این موضوع برای سایت‌هایی که می خواهند موبایل فرندلی باشند، اهمیت بیشتری دارد. زیرا کاربران تلفن همراه تمایل دارند، زودتر یک صفحه بارگیری شود.

اما سوالی که ممکن است از خود بپرسید این است که چگونه سرعت سایت خود را برای بارگذاری بیشتر کنیم؟

1- بهینه سازی تصاویر: تصاویر به دلیل حجم بالایی که دارند معمولا به سرعت بارگیری سایت‌ها صدمه می زنند. بنابراین لازم است ضمن حفظ کیفیت، اندازه تصاویر را تا حد ممکن کاهش دهیم. بهینه‌ترین فرمت ها را برای تصاویر خود انتخاب کنید و آنها را با نرم افزارهای مخصوص فشرده کنید.

خواندن این مقاله را از دست ندهید: مهمترین نکات سئو تصاویر در سایت

2- استفاده از کد کمتر: بدون شک صفحه‌ای که دارای کد کمتر است با سرعت بیشتری بارگذاری می شود. صفحات خود را با کمترین کد HTML، CSS، jаvascript و انواع دیگر کار کنید. یک روش خوب برای این کار این است که از AMP استفاده کنید. AMP کد jаvascript را به طور کامل از بین می برد و بقیه کدها را برای افزایش سرعت وب سایت به حداقل می رساند.

7- الگوریتم گوگل فرد (Google Fred

الگوریتم گوگل فرد یک گروه از الگوریتم ها است، زیرا تعداد آنها بسیار هستند. الگوریتم فرد همان به روزرسانی‌های جزئی الگوریتم گوگل است که هر روز انجام می شود. با این این حال یکی از آن به روزرسانی‌های بی نام است که بسیار برای مدیران سایت ها مشکل ساز بوده است. منظور ما هم از گوگل فرد همین مورد خاص است. مارس سال 2017 بود که بسیاری از وب سایت‌ها از افت ناگهانی بازدید خود خبر دادند. وب مسترهای تست کننده بلافاصله فهمیدند که دلیل این موضوع، به روز رسانی یک الگوریتم دیگر در گوگل است. تحقیقات آنها روی گوگل نشان داد که سایت‌های تحت تاثیر دارای ویژگی‌های مشترکی هستند که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم.


 ✔️ محتوای کم و بی ارزش: اگر کاربران می توانستند محتوای بهتری را در صفحه دیگر پیدا کنند، فرد این را متوجه می شد و آن را به اشتراک می گذاشت. در این حالت الگوریتم گوگل فرد به سرعت به وب سایت‌های شایسته پاداش می دهد و آن ها را در رتبه های بهتر نمایش می دهد.


 ✔️ تجربه کاربری ضعیف: اگر در سایت اختلال هایی در UX یا همان تجربه کاربری وجود داشته باشد یا اگر سایتی پنجره بازشو داشته که کل صفحه را پوشش دهد، برای موبایل بهینه نشده باشد و یا کاربر پسند نباشد به سرعت فرد آن سایت را جریمه می کند.

چگونه وب سایت خود بر اساس الگوریتم فرد، بهینه کنیم؟

همانطور که در بخش‌های قبل در مورد غلبه بر جریمه‌ها گفتیم، شما باید ابتدا متوجه شوید به خاطر چه چیزی جریمه شده اید و سپس درصدد رفع آن برآیید. همه در سایت خود تبلیغات دارند ولی نباید هدف اول سایت، تبلیغ باشد. 

هدف اول شما در هر سایت باید محتوا و تجربه کاربری باشد. از محتوای با کیفیت استفاده کنید و سایت خود را به نحوی طراحی کنید که کاربر در آن احساس راحتی کند. گوگل به صورت جدی به دنبال بهبود کیفیت نتایج جستجو است و به روزرسانی های گوگل ممکن است در رتبه بندی وب سایت شما تاثیر بگذارد پس مراقب باشید و سایت خود را مرتبا بررسی کنید.


امتیاز 4.9
از 5
1747 رای

نظرات

ارسال نظر

    • مردم و لبخندها
      حیوانات و طبیعت
      غذا و نوشیدنی
      فعالیت‌ها
      سفر و مکان
      اشیاء
      نمادها
      پرچم‌ها
عکس خوانده نمی‌شود
ارتباط با آنیز وب

جهت ارتباط با کارشناس فنی یا فروش و ارسال داکیومنت پروژه و دریافت مشاوره رایگان از طریق روش های زیر با ما ارتباط داشته باشید.

ارتباط با ما